29 / 04 / 2024

N Residence teslimleri

N Residence teslimleri

Özyurtlar İnşaat'ın İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Nresidence projesinde daireler sahiplerine teslim ediliyor. . 10 katlı 3 blokta toplam 459 konuttan oluşan projede, 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor

N Residence'ta teslimler başladı!

Özyurtlar İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen Nresidence’da yaşam başladı. 10 katlı üç blokta toplam 459 konuttan oluşan projede 1+0 ve 1+1 daireler bulunuyor. Firma güne kadar 28 bin kişiyi ev sahibi yaptı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı! 

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler’de, ilk etabın daire teslimleri başladı...

Residence Inn By Marriott, Cubes Ankara’da açılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markası ile anlaşıldı.

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimi yarın!

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimleri yarın saat 11:00 ile 11:30 arasında gerçekleşecek. Törene, Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç'ta katılacak.

Perola Residence Bağcılar konut fiyatları!

Perola Residence projesi İstanbul Bağcılar Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirildi. Perola Residence teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Terörden zarar gören vatandaşların ev teslimleri başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: "Teröristlerle çıkan çatışmalar neticesinde evi yıkılan veya ağır hasarlı olan ne kadar vatandaş varsa onların sayıları bizde belli. Tahmin ediyorum 30 bin civarında ev yapmamız lazım" dedi.

İstanbul Avrupa Yakası'na 3 yeni metro hattı geliyor!

Avrupa Yakası'nda 2 metro hattı bir de tramvay hattı için çalışmalar başlıyor. İhaleye çıkacak hatların yer teslimleri sonrasında 15 gün içinde çalışmalarının başlayacağı planlanıyor.

Bizim Evler 6'da yaşam Mayıs'ta başlıyor!

Ispartakule’de hayata geçirilen Bizim Evler 6’da teslimler 6 ay öne çekildi. Ticari ünitelerin büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede erken teslim heyecanı yaşanırken, Bizim Evler 6 Gökkuşağı etabının daire teslimleri Mayıs’ta başlıyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara Residence!

Toplam 159 adet daireden oluşan proje daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Proje tek blok şeklinde yükselecek. Kuzu Grup Kumru Ankara Residence teslimleri Haziran 2017' de yapılması planlanıyor.

Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Peki Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede yüzde 25 peşinat ödemede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Sone İstanbul Cathay İnşaat!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Cathay İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Sone İstanbul Cathay İnşaat teslimleri 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Eagle Residence teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunan projede dairelerin tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Peki Eagle Residence teslimleri ne zaman?

N Residence teslimleri Haberi

N Residence teslimleri


Özyurtlar İnşaat'ın Nresidence projesinde yaşam başladı. 10 katlı 3 blokta toplam 459 konuttan oluşan projede, 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor 

Bugüne kadar 28 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat'ın İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Nresidence projesinde daireler sahiplerine teslim ediliyor. 

Daha yapım aşamasında alıcısına yüzde 100'den fazla kazandıran projeden daire alanlar, evlerinde oturmaya başladı. 10 katlı 3 blokta toplam 459 konuttan oluşan Nresidence'da 1 +0 ve 1 + 1 daireler yer alıyor. Projede, restoran, cafe ve market tarzı kuruluşlar için düşünülmüş 18 adet ticari birim de bulunuyor. 

Atatürk Havalimanı na 15 dakika uzaklıkta olan projeden genellikle, şehir dışı ve yurt dışından istanbul'a fuar ya da iş görüşmesi için gelen işadamları daire alıyor. 


TÜYAP'IN YANINDA 

Beylikdüzü'nde, Tüyap Fuar Merkezi'nin hemen yanında yer alan Nresidence...