05 / 05 / 2024

naci koloğlu 3.havalimanı

naci koloğlu 3.havalimanı

Yıllık 1,5 milyar dolar ciroya sahip Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik ve enerji şirketlerinden Kolin'in Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu, enerjide 6 milyar dolarlık yatırım portföyüne ulaşmayı hedeflediklerini söyledi

Kolin 3. Havalimanı'na talip oldu!

Yıllık 1,5 milyar dolar ciroya sahip Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik ve enerji şirketlerinden Kolin'in Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu, enerjide 6 milyar dolarlık yatırım portföyüne ulaşmayı hedeflediklerini söyledi

3. havalimanında taksi hizmeti için imzalar atıldı!

3. havalimanında sunulacak taksi hizmeti için İGA ile İstanbul 34 No’lu Taksiciler Kooperatifi arasında anlaşma imzalandı...

Naci Koloğlu: Taahhüt sektöründe çekilmeye düşünüyoruz!

Kolin Şirketler Grubu, iş hayatına küçük bir santral inşaatı yaparak başladı. Naci Koloğlu, "Taahhüt sektörü çok riskli. Ülke sıkıntıya girerse, ülkenin bütçesi sıkıntıya girerse ilk yapılacak iş yatırımları kesmek olur." diyor.

3. Havalimanı 57 ülkeye tanıtıldı!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'nün (OECD) Almanya'daki Uluslararası Ulaştırma Forumu'nda (ITF), 57 ülkenin Ulaştırma Bakanlarına 3. Havalimanı projesini tanıttı.

3. havalimanının yüzde 52'si tamam!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Akçayoğlu: "3. havalimanının yüzde 52’sini tamamladığımız bugünlerde, 2 bin 800 beyaz, 23 bin 200’ü mavi yaka olmak üzere toplam 26 bin kişi canla başla havalimanımızı Türkiye ile buluşturmak için çalışıyor." dedi.

İstanbul'un gelişme trendinde adresi 3. Havalimanı ve Köprü!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugünkü yazısında İstanbul'un gayrimenkul gelişme trendinde adresin 3. Havalimanı ve Köprü olduğunu belirtti. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı..

Çuhadaroğlu, 3. havalimanı ihalesi kazanamadı!

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama 3. havalimanının tümüne ilişkin, bu tüm büyüklük içinde açılan yaklaşık 87 bin 230 metrekarelik yaklaşık ilk etap ihalesine 1 Nisan 2016 tarihinde teklif verilmişti. Verilen teklif olumsuz sonuçlandı.

Yusuf Akçayoğlu: 3. havalimanı şehrin aklına değer katıyor!

Uluslararası şehir ve teknolojileri buluşturan Smart City Expo İstanbul fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. İGA CEO'su Yusuf Akçayoğlu, dünyanın en büyük şantiyelerinden yeni havalimanının yapım teknolojisinin şehrin aklına değer kattığını söyledi.

Yusuf Akçayoğlu: 3. havalimanında yerli ürün kullanmak istiyoruz!

İGA Havalimanları CEO'su Akçayoğlu: "Havalimanı inşaatında ve sonrasındaki süreçlerde yerli ürünleri kullanmak istiyoruz. İç mimaride tamamen yerli ürünleri kullanacağız. Bu konuda ciddi niyetimiz var. " dedi.

Türk mermeri 3. Havalimanı için görücüye çıktı!

İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, 3. Havalimanı’nın Türkiye’nin gururu ve dünyaya açılan penceresi olacağını belirterek, uzun süredir havalimanında Türk taşı kullanılması gerektiğini dile getirdik. Nihayet çağrımız cevap buldu” dedi.

3. havalimanı kule tasarımını AECOM ve Pininfarina yapacak!

3. havalimanının Hava Trafik Kontrol Kulesi için dünyanın alanında önemli isimlerinin katıldığı konsept tasarım yarışması sonuçlandı. Akçayoğlu, Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na simgesel anlamda çok şey katacağını belirtti.

3. Havalimanı 26 Şubat 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. Havalimanı’nın hizmete giriş tarihinin 26 Şubat 2018 olmasını istedi. 26 Şubat, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, hem de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun doğum günü.

Antalya’ya 3. havalimanı ve iki yeni kayak pisti geliyor!

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ‘Vizyon Şehir Antalya’ sloganıyla açıkladığı projeler arasında 2 kayak pisti ve 3. havalimanı da var. Çavuşoğlu bölgeye uygun sera kredisi müjdesi de verdi.

3. Havalimanı'nın kredi sözleşmesi imzalandı!

İstanbul 3. Havalimanı Proje Finansmanı İmza Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti. Havalimanının ilk etabı için toplam altı bankadan 4.6 milyar euro kredi sağlandı.

naci koloğlu 3.havalimanı Haberi

naci koloğlu 3.havalimanı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, kurul üyeleri ve bir grup gazeteci Kolin İnşaat'ın Doğu Karadeniz'de Giresun'da Akköy 1-2'nin de bulunduğu HES projelerini yerinde inceledi. Kolin'in Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu, gazetecilere hedefleriyle ilgili bilgiler verdi. Dünyanın en büyük ikinci projesi olacak, İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanına talip olduklarını anlatan Koloğlu, dünya doğalgaz piyasasını sarsan kaya gazının fiyatları düşüreceğini ve bu sebeple Aliağa'da 600 milyon dolara sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) terminali yatırımına başlayacaklarını anlattı. İnşaattan kazandıkları parayı enerji yatırımları için özkaynak yaptıklarını kaydeden Koloğlu, üretimde "1000-termik, 1000- hidrolik, 1000-doğalgaz+rüzgâr" portföyü hedefi oluşturduklarını ve yatırımda 6 milyar dolarlık planlama yaptıklarını dile getirdi.


Elektrik dağıtım ihalelerine ortak girdikleri "Limak-Cengiz-Kolin" konsorsiyumu ile 30 milyon dolar teminat yaktıklarını ifade eden Koloğlu, "Biz bunu beklemiyorduk....