05 / 05 / 2024

Nadir Küpeli Eskişehir OSB açıklaması

Nadir Küpeli Eskişehir OSB açıklaması

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Turizmden 2028'de 100 milyar dolarlık gelir hedefi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan yaptığı açıklamada  geçen yıl 46 milyar dolar olan turizm gelirlerini 2028 yılında 100 milyar dolara çıkarmayı hedeflediklerini dile getirdi.

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli kimdir? İdris Küpelinin mesleği nedir İdris Küpeli nereden mezundur? İşte detaylar!

Bilim insanları Maraş depremlerini anlattı: Şaşırtıcı ve nadir rastlanan bir durum!

ABD'de yaşayan deprem uzmanları, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin bu kadar kısa sürede bu şiddette olmasını "şaşırtıcı" ve "nadir rastlanan" bir durum şeklinde belirtti. İşte ayrıntılar...

Almak isteyenler için son fırsat! Skoda Kodiaq'ın fiyatı bu ay 1 kuruş bile zamlanmadı! 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Skoda Kodiaq, Aralık ayında fiyatı zamlanmayan nadir modellerden birisi olarak dikkat çekti. Peki Skoda Kodiaq'ın fiyatı ne kadar? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi…

Nadir Ataman: Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde ekip biçenler şimdi rantı izliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul arazileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde önceden ekip biçenler şimdi rantı izliyor" şeklinde konuştu.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul'un güzergahındaki arazilere ilişkin açıklama!

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un imar planlarında ayrımcılık yapılacağını ileri sürdü. Ataman, İBB'nin ve CHP’li belediyelerin arazilerine düşük imar verileceğini belirtti.

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Eskişehir OSB arsa tahsisinde rekor kırdı! 

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, son 10 yıl içerisinde OSB arsa tahsisinde rekor kırıldığını dile getirerek 42 yeni yatırımcıya toplam 888 bin metrekarelik yer tahsis edildiğini dile getirdi.

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

Nadir Küpeli Eskişehir OSB açıklaması Haberi

Nadir Küpeli Eskişehir OSB açıklaması

Köklü bir sanayi geçmişine sahip olan Eskişehir, 50 yıl önce kurulan organize sanayi bölgesi ile havacılık sanayi, beyaz eşya üretimi, makine imalat ve metal eşya imalatı gibi yüksek teknolojili ürün üretiminde ve ihracatında Türkiye'nin en önemli üretim merkezlerinden biri haline geldi.

Dünya'da yer alan habere göre; Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, bölgenin mevcut durumu hakkında yaptığı açıklamada "Toplam 31,1 milyon metrekarelik büyüklüğü ile Türkiye'nin en büyük ikinci OSB'si olan Eskişehir OSB'nin 20 milyon metrekaresi yatırımcılara tahsis edildi. Söz konusu alanda 669 sanayi tesisi yer alıyor. Bu sanayi tesislerinden 563'ü fiilen üretimde. Geriye kalan 106 tesis ise inşaat ve proje aşamasında. Faal tesislerdeki çalışan sayısı 45 bin 200 kişi. Bu rakamın yeni yatırımların devreye girmesiyle 2023'te 55 bin...