15 / 05 / 2024

Nafiz Gürman Pazaryeri nerede

Nafiz Gürman Pazaryeri nerede

Bayraklı Nafiz Gürman Mahallesi sakinlerinin isteği üzerine harekete geçen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ semtin merkezi sayılacak bir bölgeye kapalı pazaryeri projesini başlattı. Nafiz Gürman pazaryeri açıldı...

Nafiz Gürman Pazaryeri'nin inşaatı tamamlanmak üzere!

Kısa süre önce temeli atılan Nafiz Gürman Pazaryeri projesini adım adım gezen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, son rötuşların ardından pazaryerinin bölge halkının hizmetine sunulacağını kaydetti.

Riskli binalarda oturanlar dikkat! Güçlendirme hangi durumlarda tercih edilmeli?

Riskli binalarda oturan vatandaşlar binayı yıkıp yeniden yaptırmanın maliyeti yüksek olduğu için güçlendirme çalışmaları ile ilgili detayları araştırırken, İnşaat Doktoru da X hesabı üzerinden güçlendirme ile ilgili merak edilen detayları paylaştı. 

Mevduat faizleri yeniden tırmanışta: 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar? Tek tek açıklandı! 

Son günlerde en çok araştırılan konular arasında yer alan mevduat faizleri yeniden canlandı. Peki 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar oldu? İşte banka banka o rakamlar...

İnşaat sektöründe işçi krizi büyüyor! Günlük 2 bin liraya çalışan bulunamıyor!

İnşaat maliyetlerindeki artış, konut fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Sektör temsilcileri ise bir taraftan istihdamı artırmanın çabasına girdi. Günlük 2 bin lira ile çalışacak işçi bulunamıyor.

Dolar 29 liraya tırmanıyor! Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar? 23 Kasım Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde dolar kuru 29 lira rekoruna doğru tırmanıyor. Peki dolar alış satış fiyatı bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 23 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

TOROS ve İGSAŞ'tan gübre fiyat güncellemesi geldi! DAP ve NPK gübrelerin fiyatları arttı

Gübre piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Ağustos ayına nazaran DAP ve NPK gübrelerinin maliyeti bir miktar tırmanışta. Üre gübresindeyse Eylül fiyatları şimdilik sabit görünüyor. Ancak küresel çapta gübre fiyatlarında hissedilen bu artış, yakın zamanda bu ürüne de zam olarak yansıyabilir.

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Artan kiralar nedeniyle vasıflı iş gücü, İstanbul’dan kaçmaya başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bölgesel İstihdam Ofisi, kentteki 317 firmada asgari ücretteki artışın istihdama etkisini araştırdı. Araştırmanın sonuçlarına göre, firmalar meslekli, nitelikli, uzman ve deneyimli-kıdemli personel bulmakta sıkıntı çekiyor.

Kritik veri sonrası altın yeniden tırmanışta! Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altın fiyatı ne kadar oldu?

ABD’de işsizlik maaşı başvurularının beklentilerin üzerinde artmasının ardından uluslararası borsalarda altın yeniden yükselişe geçti. Dün 2 bin doların altına gerileyen altın, kritik veri sonrası yeniden 2 bin 11 dolara kadar tırmanış gösterdi.

Dolar uluslararası borsalarda zayıflayınca, değerli metallere talep arttı! İşte altın ve gümüşte son tahminler…

Küresel piyasalardaki son gelişmelerin ardından tırmanışa geçen altın ve gümüş fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Altındaki çıkış potansiyelini gören uluslararası bankacılık devleri ise daha önceki tahminlerini yeniden güncelliyor. İşte Citigroup’un 2023 altın ve gümüş güncel fiyat tahminleri…

Nafiz Arıca kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nafiz Arıca kimdir? Nafiz Arıca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nafiz Arıca'nın biyografisi..

SGK’dan beklenen duyuru! SSK ve Bağ-Kur’luya gün doğdu! Hayaller gerçek oluyor!

Yapılandırma paketi için tüm detaylar belli olurken, fırsattan faydalanmak isteyen kişiler ayrıntıları araştırmayı sürdürüyor. SGK yapılandırmanın sunduğu avantajları duyurdu. Part-time çalışan vatandaşlar eksik günlerini tamamlayabilecekken, son bir senelik isteğe bağlı borçları da yapılandırma çer

Nafiz Gürman Pazaryeri nerede Haberi

Nafiz Gürman Pazaryeri nerede

Bayraklı Nafiz Gürman Mahallesi sakinlerinin isteği üzerine harekete geçen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ semtin merkezi sayılacak bir bölgeye kapalı pazaryeri projesini başlattı. 126 metrekare idari bina, 1265 metrekare otopark, 2354 metrekare pazaryeri kullanım alanı, 169 pazarcıyı içinde bulunan proje kısa sürede tamamlandı. Cumartesi günleri bölge halkına hizmet edecek pazaryeri için dün açılış töreni düzenlendi. Törene Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Hülya Güven ve Alaattin Yüksel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP II ve İlçe yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. 


"İki hafta önce iki parkın açılışını yaptık. Bu hafta bir pazaryeri açılışı yapıyoruz" diyerek sözlerine başlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Aslında açacak daha çok projemiz var. Açılışları toplu olarak yapmayı planlıyoruz. 26 parkın açılışını yapmadan hizmete...