09 / 05 / 2024

Naıl Çelik

Naıl Çelik

Stonmark İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Corç Tulgay, Naıl Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Şubat'ta Şişli, Halaskargazi Caddesi'nde kuruldu

ŞOK'tan 14 Şubat kataloğu! ŞOK'ta yarın kağıt havludan, gıdaya, elektonik eşya ve kişisel ürünlerde indirim firsatı!

ŞOK Marketler zinciri 14 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, yarın çeşitli ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. Sinbo Airfryer 2.999 TL, 6'lı Çelik Yemek Kaşığı / Çatalı 89,95 TL, 120x170 cm Koza Hai Peluş Halı 699 TL.

Deprem sonrası çelik yapılara ilgi arttı!

Gelişmiş ülkelerde birincil tercih olan ve geniş kullanım alanlarına sahip çelik yapılar depremden sonra Türkiye’de de oldukça rağbet görmeye başladı. 

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Arçelik Su Arıtma Sistemleri'nde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik'ten su arıtma cihazı almak isteyenler için Cumhuriyetimizin 100. yılına Özel yüzde 20 indirim kampanyası sunuyor. İşte kampanyanın detayları ve ürün özellikleri...

Arçelik'ten "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Birlikte Nice Başarılara" kampanyası

Arçelik Cumhuriyetimizin 100. yılına özel ürünlerde kampanya başlattı. 100. Yıl Kampanyası 1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İşte kampanyanın detayları...

5’li çeyiz paketi alımına Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim fırsatı!

Yaz aylarının da gelmesiyle beraber en çok ihtiyaç duyulan teknolojik ürünlerden biri olan klima, artık her evin vazgeçilmezi haline geldi. Arçelik, bu kapsamda, 5’li çeyiz paketi alımına 15325 Ekolojik Inverter Klima’yı 8.700 TL indirimle satışa çıkardı.

Evlenecek olanlara Arçelik'ten müjde! 4'lü çeyiz seti alımlarına 7 bin 500 TL'lik hediye! İşte fiyat listesi

Arçelik, 4'lü çeyiz seti alımlarına 7 bin 500 TL değerinde robot süpürge hediye ediyor. İşte detaylar...

Arçelik 270531 EI 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı'nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 270531 EI F Enerji Sınıfı 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı 427 litre net hacim ile gelişmiş teknolojisi sayesinde hızlı soğutma ve dondurma fonksiyonlarına yer veriyor.

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen Arçelik elektrikli ankastre ocak, kullanışlı ergonomik tasarımı sayesinde ocak arayışı içinde olanların beklentilerini sonuna kadar karşılıyor. Peki dokunmatik kontrol mekanizmasına sahip ocağın diğer özellikleri neler?

Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten Birlikte Satın Alın kampanyasına rağbet büyüdü. Arçelik Resital mutfak serisi kampanyası detayları için haberimizi okuyun. Peki Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik 270531 El No Frost Buzdolabı en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı konusunda adından sıkça söz ettiren Arçelik, iddialı bir buzdolabı modeliyle alıcılarına konforlu ve kullanışlı bir buzdolabı vaad ediyor. Peki, Arçelik 270531 El No Frost Buzdolabı ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

Arçelik’te 3’lü Ankastre Set alımına 1000 TL İndirim! Arçelik 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Beyaz eşya markası Arçelik’ten 3’lü ankastre set alımına 1000 TL indirim fırsatı. İşte kampanya kapsamında yer alan o ürünler..

Naıl Çelik Haberi

Naıl Çelik

Stonmark İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Corç Tulgay, Naıl Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta kuruldu. 


Stonmark İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Stonmark İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Halaskargazi Caddesi, No:183 Helal Apartmanı,...