14 / 05 / 2024

nami hatırlı kim

nami hatırlı kim

Mimar Nami Hatırlı kimdir? Mimar Nami Hatırlı, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? Mimar Nami Hatırlı, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Nami Hatırlı'nın biyografisi...

Yeşim ve Nami Hatırlı: Mimarlar altın dönemini yaşıyor!

Yeşim ve Nami Hatırlı, 10 yıl öncesine kadar projelerde mimar isminin yer almadığını söyleyerek, konseptli özgün projenin önem kazandığı günümüzde mimarların "altın" dönemini yaşadığını vurguladı...

Kiralara yüzde 25 sınırlaması milyonlarca ev sahibini mağdur etti! Bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Haziran 2022'de yürürlüğe giren kiralarda yüzde 25 sırını ile kira artış oranlarına sınırlama getirilmesi planlandı. Fakat bu uygulama milyonlarca ev sahibini mağdur etti. Peki bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

1938'de Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'daki arsasını 7 bin liraya satmış!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'da Hatıp Çayı kenarındaki arsayı 7 bin liradan  satılığa çıkarmış.

CHP'den ilk Murat Kurum yorumu geldi: 'İmar affına imza atan...'

Murat Kurum'un AK Parti'den İBB adayı olması ile ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "2019'da imar affına imza atan bir bakan olarak tarihe geçtiğini hepimiz hatırlıyoruz" diye konuştu.

İşte Bank of Amerika’dan dolar tahmini: Seçimi kim kazanırsa kazansın, dolar yüzde 15 ile 25 arasında artacak!

Seçim öncesi döviz piyasalarında hareketli saatler yaşanıyor. Dolar ve euroda sınırlı da olsa yükselişler gözlenirken, yatırımcılar seçim sonrası fiyatlamaları merak ediyor. Uzmanlara göre ise seçimi kim kazanırsa kazansın döviz kurlarında yükseliş kaçınılmaz.

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Hükümet dev bir paket hazırlığında, dolar, altın, borsa nasıl etkilenecek?

Hükümet KGF paketi hazırlığında. Peki, bu kredi paketinden kim yararlanacak? Kredi paketinin büyüklüğü ne kadar olacak? KGF kredi paketi, altını, dövizi, borsayı ve konut piyasasını nasıl etkileyecek? Merak edilen soruların tüm yanıtları haberimizde...

Yapı Kayıt Belgesi denetimlerini kim yapacak?

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce kişinin yapı kayıt belgeleri mevzuata aykırı olması nedeniyle iptal edilmişti. Peki yasaları uygulamayan belediyelere, il müdürlüklerine faturayı kim kesecek, denetimlerini kim yapacak, müeyyideleri kim uygulayacak?

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Koronavirüse karşı 'Web Tapu uygulaması' hatırlatması! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında vatandaşların tapu ve kadastro müdürlüklerine gitmeden internetten işlem başvurusu gerçekleştirilebildiğini hatırlattı...

1 Ocak'tan sonra tapu müdürlüklerinde yığılma yaşanabilir!

Enerji Kimlik Belgesi (EKB) bulunmayan binalarda alım, satım ve kiralama yapılamayacağını hatırlatan İMDER Yönetim Kurulu Başkanı İslam Yıldırım, 1 Ocak'tan itibaren tapu müdürlüklerinde bir yığılma yaşanabileceğini söyledi.

Aydın-Denizli 2. hat demiryolu projesi için çalışmalar başladı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Aydın-Denizli 2. hat demiryolu projesi için düğmeye basıldı.

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi açıldı!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi, Burcu Sağayak Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Silivri, Büyük Kılıçlı Mahallesi'nde açıldı.

Yük trenleri için İzban'a 3. hat ilave edilecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, Alsancak- Eğirdir demiryolu hattı Kemer-Gaziemir istasyonları arasında 3. hat ilavesi projesini duyurdu.

nami hatırlı kim Haberi

nami hatırlı kim

Nami Hatırlı kimdir?

Nami Hatırlı, 1963 yılında Kayseri'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamladı. 1980 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi - Mimarlık Bölümü'ne girdi ve bu bölümden 1984 yılıda mezun oldu. 1984-87 yılları arasında INA Proje-Naim Bekitoğlu firmasında mimar/proje yöneticisi olarak çalıştı. 


1987 yılında kurduğu NCN Mimarlık Bürosu ile proje çalışmalarını serbest olarak yürüttü. 1988-89 yılları arasında yedek subaylık hizmetini MSB İnş. ve Emlak Daire Başkanlığı'nda mimar astğm. olarak yaptı. 


1993 yılında NCN Mimarlık Ltd. Şti'ni Yeşim Hatırlı ile birlikte kurdu ve halen bu firmada kurucu ortak, proje tasarımcısı ve yöneticisi olarak çalışmaktadır. TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve TSMD üyesidir. Davetli olarak katıldığı proje jüri üyelikleri de bulunmaktadır.


Mimar Nami Hatırlı projeleri...

TED Eskişehir Koleji Spor Salonu (E Blok) (2010)

Yavuz...