28 / 04 / 2024

Namık Ekinci kim

Namık Ekinci kim

Çelik İhracatçıları Birliği verilerine göre, çelik mamulleri ihracatı 2014 yılında miktar bazında 17,5 milyon ton, değer bazında ise 13,2 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Çelik Test ve Araştırma Merkezi kuruluyor!

Çelik İhracatçıları Birliği’nin gelecek vizyonunu sektörün katma değeri yüksek ürünlere yönelmesi oluşturuyor. Birlik, bu doğrultuda Türk çelik sektörünün Ar-Ge ve inovasyon konusundaki eksikliğini gidermeye artık hazır…

Namık Ekinci: İnşaat çeliği üretimi yapan tesisler denetlenmeli!

Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin “inşaat çeliği üretimi yapan tesislerin denetleneceği” yönünde yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Çelik ihracatında Mısır ve ABD'de sular durulmuyor!

Türk çelik sektörüne Mısır’dan geçici vergi baskısı ABD’den ise telafi edici vergi kararı…Türk çelik sektörünün anti-damping, koruma önlemi ve telafi edici vergilerle mücadelesi aralıksız sürüyor.

Kanada inşaat demiri soruşturmasının ön kararı açıklandı!

Kanada’nın 13 Haziran 2014 tarihinde Türkiye’nin yanı sıra Çin Halk Cumhuriyeti ve Güney Kore menşeli inşaat demiri ithalatına karşı açtığı anti-damping ve telafi edici vergi soruşturmasına yönelik ön zarar soruşturması açıklandı.

Namık Ekinci TANAP'ta Çin ve Hintli boru üreticilerinin yer almasını eleştirdi!

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci, TANAP projesinde teklif verenler arasında adil ticaret yapmadıkları gerekçesiyle birçok pazara sokulmayan Çin ve Hintli boru üreticilerinin yer almasını eleştirdi.

Namık Ekinci: TANAP ihalesinde Çin ve Hint firmalarına fırsat verilmemeli!

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci, dünya ülkelerinin kendi sanayicilerini korumak için aldığı ticari önlemlerin Türk çelik sektöründe de örnek alınması ve yerli üreticilerin korunması gerektiğini belirtti.

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanlığına yeniden Namık Ekinci seçildi!

Türkiye ekonomisinin en çok ihracat gerçekleştiren sektörlerlerinden biri olan çelik sektörü, önümüzdeki dört yıllık dönem için seçimini yaptı. Çelik İhracatçıları Birliği Başkanlığına yeniden Namık Ekinci seçildi.

Namık Ekinci: Türk çelik sektörü Kolombiya’nın koruma duvarlarını aştı!

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Kolombiyalı yerli üreticilerin talebiyle açılan korunma önemli soruşturmalarından inşaat demiri, profil ve boru ürünlerine yönelik üç ayrı üründeki soruşturma Türkiye lehine sonuçlandı.

Türk çelik sektörüne ABD’den güzel haber geldi!

Türk çelik sektörüne ABD’den güzel haber geldi. Amerika Birleşik Devletleri Ticaret Bakanlığı, telafi edici vergi soruşturmasının ön sonucunda Türk çelik sektörünün devlet teşviki almadığı konusunda karara vardı.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023!

Herkes başvurabiliyor! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 10 Mart 2023 olarak belirtildi.

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 adet iş yerini 3 yıllığına kiraya veriyor! 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi binasında bulunan 8 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Tekirdağ'da 800 bin TL'ye satılık konut fırsatı! Ev alacaklara müjde!

Tekirdağ ili Namık Kemal Vergi Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Hürriyet Mahallesinde yer alan konutu satıyor. İşte konutla ilgili merak edilen her şey...

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Ankara Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı iddiaları mecliste!

Ankara'da bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı ve çeşitli projelere dahil edileceği iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabıyık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Namık Tanık'tan sokakta yaşayan Hasan’a yardım eli!

Başkent Ankara'da sokakta yaşayan ve karnını zorluklarla doyuran 29 yaşındaki Hasan'ın hayata bakışı dinleyenlerin içini ısıttı.  Konuşması sosyal medyayı sallayan Hasan'a, Çankırılı iş adamı Namık Tanık yardım eli uzattı. 

Esenyurt'ta 11.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Esenyurt İlçesi, Namık Kemal Mahallesi, D-100 ile bu caddeden ayrılan 116.Sokak ve 119.Sokak köşesinde, tapunun 2838 ada, 8 parsel numarasında kaytlı oteli 11 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Namık Çağatay: Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra durumu değerlendiren Prof. Dr Namık Çağatay, “Marmara deniz tabanındaki fay 1766’dan bu yana kırılmamış. Kırılma zamanı geldi. Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir” diye açıklama yaptı…

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Namık Ekinci kim Haberi

Namık Ekinci kim

2014 yılı boyunca yaşanan siyasi ve ekonomik olumsuzlukların yanı sıra haksız yere açılan damping ve koruma önlemi davaları ve DTÖ kurallarına aykırı ticaret yapan ülkelerle mücadelesini sürdüren Türk çelik sektörü, 2014 yılı sonunda hedefine ulaştı. Çelik İhracatçıları Birliği verilerine göre, çelik mamulleri ihracatı 2014 yılında miktar bazında 17,5 milyon ton, değer bazında ise 13,2 milyar dolar olarak gerçekleşti. İnşaat çeliği sektörün en çok ihraç ettiği ürün olurken; bölgede yaşanan olumsuz koşullara rağmen Ortadoğu ihracat liderliğini sürdürdü.

Çelik İhracatçıları Birliği tarafından açıklanan 2014 yılı verilerine göre; Türkiye’nin çelik ihracatı değer bazında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,3 azalış ile 13 milyar 222 milyon dolar, miktar bazında ise yüzde 4,5 düşüş ile 17 milyon 550 bin ton olarak gerçekleşti.

Çelik sektörünün ihracatına,...