21 / 05 / 2024

Namık GÖZ kimdir

Namık GÖZ kimdir

Hürriyet Gazetesi yazarı Namık Göz bu hafta köşesinde "İstanbul'un yeni sayfiye yerleri!" konusunu ele aldı. Son açıklanan rakamlara göre dünyanın en çok turist çeken kentleri sıralamasında İstanbul 7'nci sıraya yükselmiş.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Yatırımla en çok göç alan ülkeler belli oldu! Vatandaşlık ve oturum için konut yatırımcılarının gözü o ülkelerde!

Yatırım Göç Programları 2024 raporu belli oldu. Rapora göre yatırımla en çok göz edilen ülkeler açıklandı. Malta, küresel vatandaşlık programlarında üst üste dokuzuncu yılında liderliğini koruyor. 

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Migros sanal markette taze perşembe rüzgarı! Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü!

Migros Market sanal markette taze perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü. İşte indirimli diğer ürünler ve fiyatı...

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dolar 7 gün sonra bu kadar olacak! Doları olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin

Sınırlı değer kaybını devam ettiren dolar/TL kuru Amerika Merkez Bankası Fed faiz kararınıa odaklandı. Yatırımcılar doların yönünü merak ediyor. Dolar 7 gün sonra bu kadar olacak! Doları olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin.

İhsan Gökşin Durusoy kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

Kırmızı ette böyle bir indirim görülmedi! Tarım Kredi Marketleri kasapları perişan etti! Tam 100 TL avantajı kaçırmayın

Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayı ile birlikte kırmızı ete yaptığı indirimlerle gündeme geldi. Yapılan bu 100 TL'lik indiirim vatandaşın yüzünü güldürürken fırsatı kaçırmak istemeyenler  Tarım Kredi Marketleri'ne akın etti İşte haberin detayları

Günlerdir konuşuluyordu! Kırmızı ete Ramazan ayarı

Kırmızı et fiyatlarında Ramazan ayına zamlı girilecek korkusu günlerdir konuşuluyordu. Avrupa ve Güney Amerika'dan canlı hayvan ve karkas et getirilerek et  ücretlerine indirime gidilecek.

Euro 19 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Elinde 1 euro bile olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Çabuk bakın

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euro 19 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Elinde 1 euro bile olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Çabuk bakın.

Dolar 19 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın

9 Şubat Perşembe dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Vatandaşlar doların ne kadar olacağının araştırıyor. Dolar 19 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın!

Namık GÖZ kimdir Haberi

Namık GÖZ kimdir

BURSA Valilisinin Heykeldeki tarihi binasının özel kalem odasında görüşme sırasını beklerken, 6 aydan beri Mudanya Kaymakamı olarak görev yapan Orhan Çiftçi ile derin bir Mııdanya sohbetine daldık. 

Sonradan Ultra Maraton yorgunu İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe nin de katıldığı sohbetteki konu elbette ki turizm oldu. 

Son açıklanan rakamlara göre dünyanın en çok turist çeken kentleri sıralamasında İstanbul 7'nci sıraya yükselmiş. Dünya harikası İstanbul'u geçen yıl tam 11 milyon turist ziyaret etmiş. 

Sanılanın aksine ilk sırada Araplar bulunmuyor. İlk sıra Almanlanıı. Onları Rusya ve ABD'li turistler izliyor. 

istanbul'un turistinin Bursa ile ne ilgisi var dediğinizi duyar gibi oluyonım. İlgisi var. I lem de çok yakından ilgisi var. 

Yeni ulaşım olanaklarının 2015 yılından itibaren Bursa ve çevresini nasıl değiştireceğini iki haftadan beri yazıyorum. 

Zaten denizyolu ile İstanbul-Mudanya arası...