08 / 05 / 2024

Narlıdere Sahilevleri kıyı düzenleme son durum

Narlıdere Sahilevleri kıyı düzenleme son durum

İzmir'in en lüks semtlerinden olan ve ünlü isimlerin yaşadığı milyonluk villaların bulunduğu Sahilevleri Kıyı Düzenleme çalışmaları tamamlanamadı.

İzmir Narlıdere'deki 2 milyon 430 bin metrekarelik rezerv alanda flaş gelişme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv alan olarak ilan ettiği İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan toplamda 243 dönümlük alanın parselasyon planları da askıya çıkarıldı. Söz konusu araziler Bayburt Grup tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilmişti.

İzmir Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor! 7 bin 750 araç trafikten çekilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı’nın ardından Narlıdere Metrosu'nun da açılışını 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Peki Narlıdere Metrosu'nda hangi duraklar var? İşte ayrıntılar... 

İzmir Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta açılıyor! 

İzmir’in yükselen incisi Narlıdere yıllardır beklediği metroya kavuşuyor. Şubat ayında açılması beklenen söz konusu metro hattı ile beraber ilçeye yerleşen vatandaşların sayısında artış bekleniyor. 

Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu için ayrılan kaynak 1.2 milyar Euro!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta tamam! İzmirliler işte o metronun geçeceği duraklar! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 7 Şubat 2024 tarihinde açılacağını açıkladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattındaki çalışmalada inceleme yaptı. Peki Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hangi duraklardan geçecek? İşte ayrıntılar...

İzmir Narlıdere Sahilevleri'ndeki imar planı askıda! 7 bin 30 metrekarelik parselin statüsü değişti!

İzmir Narlıdere Sahilevleri’ndeki eğitim alanını özel eğitim alanına dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Onag Narlıdere konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı!

ONAG Yapı Mimarlık Mühendislik şirketi tarafından inşa edilen Narlıdere'de satışlar devam ediyor. Projenin 2023 Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Yüzde 88 oranında bitirilen Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'ndaki çalışmalarda yerinde incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şehitlik İstasyonu'nda bulunan şantiye alanına indi ve metroya ilişkin çalışmalardaki son durumu aktardı.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda sevindiren gelişme: Yüzde 50'si tamamlandı!

İzmir'de yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun ray döşeme işlemlerinin yarısı tamamlandı.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm iki yılda tamamlanacak!

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin çalışmaların iki senede tamamlanacağını dile getirdi. 

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının planları onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattı için hazırlanan imar planları onaylandı. 

Narlıdere Sahilevleri kıyı düzenleme son durum Haberi

Narlıdere Sahilevleri kıyı düzenleme son durum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun törenle açılışını yaptığı Narlıdere Sahilevleri Kıyı Düzenleme Projesi yarım kaldı. İzmir'in en lüks semtlerinden olan ve ünlü isimlerin yaşadığı milyonluk villaların bulunduğu Sahilevleri'nin hali yürek burktu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve diğer CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla birlikte birinci etabın kurdelesini kesen Kılıçdaroğlu geçtiğimiz yıl Aralık ayında, "İzmir Deniz" projesi kapsamında yürütülen Sahilevleri Kıyı Düzenleme projesinin hizmete açılış törenine katılmıştı. Ancak projenin devamı olan ikinci etapta çalışmalar durdu. Vatandaşlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin başladığı işi tamamlamasını istedi. Sahilevlerinin toz toprak içinde kaldığını belirten vatandaşlar, "Kılıçdaroğlu geldi, açılışta belediye başkanlarıyla birlikte boy gösterdi. Ancak yarısını yaptılar diğer yarısını aylardır bitiremediler. Burada toz toprak yüzünden rezil olduk. Yaz geliyor yine pencerelerimizi açamayacağız. Bir aydır hiçbir çalışma...