04 / 05 / 2024

narlıdere son durum

narlıdere son durum

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm sürecinde mağdur olan halk dönüşüm planlarına itiraz etti. Dönüşüm planına itiraz eden halk, itirazlarına yanıt alamadıkları için hukuki süreç başlattılar. 

ONAG Narlıdere'de hemen teslim son 12 konut!

ONAG Narlıdere'de projesinde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Son 12 konutun satışının devam ettiği ONAG Narlıdere'de fiyatlar 12 milyon 250 bin TL'den başlıyor.  İşte ONAG Narlıdere projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Yüzde 88 oranında bitirilen Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'ndaki çalışmalarda yerinde incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şehitlik İstasyonu'nda bulunan şantiye alanına indi ve metroya ilişkin çalışmalardaki son durumu aktardı.

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Narlıdere Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında önemli bir başarı kaydetti.

Narlıdere Metrosu'nda geri sayım başladı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Narlıdere Metrosu'nun inşaatında son aşamaya gelindi. Metro hattının yüzde 73'ü tamamlandı. 

İzmir Narlıdere Metrosu 2022'nin son çeyreğinde açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dünyada bir ilke imza attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Narlıdere Metro Hattı Projesi için AIIB ile hazine garantisiz 50 Milyon Euro’luk kredi sözleşmesi imzalandı. Metronun 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanıyor...

İzmir Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu’nda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımına devam ettiği Narlıdere Metrosu'nda kazı çalışmalarına hız kazandıracak TBM adı verilen iki adet dev tünel açma makinesinden ilki yer altına indirildi.

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu’nda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şantiye incelemelerine Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu ile başladı.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosunda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Haziran ayında temelini attığı Narlıdere Metrosu'nda imalat çalışmaları son sürat devam ediyor. 7.2 kilometrelik hatta yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi İstasyonu için de inşaat çalışmaları Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesi iptal mi edilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz, Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesindeki son durumu sordu.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosu için son adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşamasını 30 Mart tarihinde yapacak. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda son durum!

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor. Metro hattı'nda yeni ihalenin Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

narlıdere son durum Haberi

narlıdere son durum

İzmir Narlıdere’de yapılan kentsel dönüşüm sürecinde halkın mağdur olduğu iddia edildi. İz Gazetesi'nde yer alan habere göre; Narlıdere’de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından sürdürülen, planlama yetkisinin Narlıdere Belediyesi’nde olduğu kentsel dönüşüm aşamasında vatandaşların mağdur olduğu öne sürüldü. Atatürk, Çatalkaya, İnönü ve Narlı mahallelerini içine alan kentsel dönüşüm planlarına itiraz eden halk, itirazlara yanıt alamadıkları için hukuki süreci başlattılar. Narlıdere Çatalkaya Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen, konu ile ilgili açıklama yaptı.

DAVA SÜRECİ BAŞLIYOR

Yaklaşık 8  senedir sürüncemede olan, isteklerinin dikkate alınmadığı bir süreç yaşadıklarını dile getiren Narlıdere Çatalkaya Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen, “Gelinen noktada; Narlıdere Belediyesi planları yaptı, Bakanlığa gönderdi, Bakanlık da onayladı. Planlar askıya çıkarıldı, biz de itiraz ettik....