01 / 05 / 2024

Narmanlı Han ne kadara satıldı

Narmanlı Han ne kadara satıldı

Narmanlı Han'ın 57 milyon dolara satılması tarihi han ve hamamlar için dönüm noktası oldu. Emlak siteleri, gazete ilanları sahibinden satılık tarihi han-hamam ilanlarıyla doldu. Fiyatlar 100 bin liradan başlayıp milyon dolarlara çıkıyor...

Narmanlı Han'ı kim satın aldı?

İstiklal'in sembollerinden olan ve İsveç Konsolosluğu'nun karşısında bulunan Narmanlı Han'ı Erkul Kozmetik'in sahibi Mehmet Erkul ve Eteksan Tekstil'in sahibi Tekin Esen, 57 milyon dolara satın aldı.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Bakan Işıkhan'dan ev hanımlarına emeklilik müjdesi! Emeklilik yasasında son dakika gelişmesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Bağ-Kur emeklilik düzenlemesi ve ev kadınlarına prim desteği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki Ev hanımlarına emeklilik yasası ne zaman çıkıyor? İşte detaylar...

Beyoğlu’nun simgesi tarihi Markiz Pastanesi satıldı! İşte yeni sahipleri!

Beyoğlu'nun simge pastaneleri arasında yer alan Markiz satıldı. Tarihi pastaneyi 2013 yılında Narmanlı Han'ı alan Tekin Esen ve Mehmet Erkul satın aldı.

Sgm Han Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgm Han Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Sami Mete tarafından kuruldu.

Ev hanımlarına emeklilik şartlarında son durum ne? Emeklilik hakkı ne zaman başlayacak? 

Ev hanımlarının emeklilik şartlarına ilişkin gelişmeler merakla bekleniyordu ve sonunda Bakan Vedat Işıkhan'ın konuyla ilgili açıklamaları geldi. Ev hanımlarına yönelik emeklilik düzenlemesi gündemde yerini aldı ve milyonlarca ev hanımı bu konu hakkında gelecek açıklamayı merakla bekliyordu.

Ev hanımları ne zaman emekli olacak? Torba yasada ev kadınlarına emeklilik var mı?

Türkiye'de emeklilik sisteminde güzel gelişmeler yaşanıyor. Bu kapsamda ev hanımları için de emeklilik fırsatı geliyor. Peki,  Torba yasada ev kadınlarına emeklilik var mı? İşte detaylar...

 Windsor Çamaşır Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Windsor  Bulaşık Makinesi için ev hanımları fiyat araştırması yapıyor. İhtiyacınız olan fiyat listesi haberimizde. Peki Windsor Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Vestfrost Bulaşık Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Vestfrost Bulaşık Makinesi için ev hanımları fiyat araştırması yapıyor. İhtiyacınız olan fiyat listesi haberimizde. Peki Vestfrost Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir çamaşır makinesinden en çok beklenen geniş çamaşır alanıdır. Electrolüx size istenilen alanı sağlar ve ev hanımlarını mutlu eder. Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev hanımlarına emeklilik desteği konusunda sevindirici bir açıklamada bulundu. Peki, Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak? İşte detaylar...

Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Nisan 2023 fiyat listesi

Bir fritözde pişirme kalitesi kadar süresi de önemlidir, Ev hanımlarına Xiaomi Smartmi Airfryer ile hem kalite hem tasarruf sunuluyor. Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Ev hanımlarına emeklilik primi ne kadar? Ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır?

Ev hanımlarının emeklilik durumu şu sıralarda gündemde yer alan konulardan biridir. İşte ev hanımlarının emekli olma şartına dair araştırılanlar!

Evinde tarhana, iğne oyası üreten hanımlara 3202 TL ödeme!

SGK tarafından evde el sanatları yapan kadınlar için sigorta sağlanıyor ve bu sigorta kapsamında ev hanımlarına belirli şartların yerine getirilmesi durumunda 3.202,56 TL net ödeme yapılıyor.

Narmanlı Han ne kadara satıldı Haberi

Narmanlı Han ne kadara satıldı

Narmanlı Han'ın 57 milyon dolara satılması tarihi han ve hamamlar için dönüm noktası oldu. Emlak siteleri, gazete ilanları sahibinden satılık tarihi han-hamam ilanlarıyla doldu. Fiyatlar 100 bin liradan başlayıp milyon dolarlara çıkıyor.


İstanbul'a gelen turist sayısının ve yabancı yatırımcıların turizm sektörüne ilgisinin artmasıyla birlikte tarihi mekanlara gün doğdu. Özellikle İstanbul'daki tarihi han ve hamamlar  otel, çarşı, ticari alan olarak kullanılmak üzere ciddi rakamlara alıcı buluyor. Bunun son örneği ise Narmanlı Han. Online emlak siteleri, gazetelerin ilan sayfaları da 'satılık han -hamam' ilanlarıyla dolu. Kapalıçarşı'daki Evliyahan bu ilanlardan sadece biri. 777 metrekarelik han 5.6 milyon dolara sahibinden satılık.  


HAMAMLAR SPA OLUYOR


İkinci sınıf tarihi han konumunda olan Evliyahan, İstanbul'un en çok turist çeken noktalarından Kapalıçarşı'nın Örücüler Kapısı'nın girişinde bulunuyor. İlan sahibi, butik...