27 / 04 / 2024

Nazım Yavuz kimdir

Nazım Yavuz kimdir

Bitkilendirilmiş çatıların çevre duyarlılığı konusunda iyi bir örnek oluşturduğunu söyleyen ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, “Yeşil çatı uygulamalarını destekliyoruz” dedi.

Nazım Yavuz: Çatıcılık sertifikası alanlar çatıya çıkabilir!

Çatılara ancak çatıcılık sertifikası ve yüksekte çalışma eğitimi almış kişilerin çıkabileceğini söyleyen ve “Her önüne gelen çatılarda güneş enerji sistemleri, depo, panel, çanak anten gibi montaj işlemleri yapmamalıdır” diyen Yavuz, TOKİ Haber’in sorularını yanıtladı.

Güneş enerjili çatı sistemleri enerji sorununa çözüm olabilir!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, dünyanın en önemli gündem maddesi olan enerjide Türkiye’nin güneş gibi çok değerli doğal bir kaynağa sahip olduğunu belirterek, güneş enerjili çatı sistemlerinin enerji sorununa çözüm oluşturacağını söyledi.

ÇATIDER'den yangın uyarısı!

ÇATIDER, Yangından Korunma Haftası’nda her yıl üzücü kayıplara yol açan çatı yangınlarına karşı uyardı

Milyonlarca çatı depreme dayanıklı hale gelmeli!

ÇATIDER M. Nazım Yavuz, Türkiye’nin büyük bir acıyla sarsıldığı 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden 17 yıl geçmesine rağmen standartlardan uzak, geleneksel yöntemlerle yapılmış milyonlarca çatının bulunduğunu belirtti.

Nazım Yavuz: Yeni nesil çatılar çevre açısından avantaj sağlıyor!

Nazım Yavuz, "Artık dünyada bitkilendirilmiş çatı uygulamaları ve güneş panelli çatılar hızla yaygınlaşıyor. Bitkilendirilmiş çatı uygulamaları doğa-şehir uyumunun çok güzel bir tamamlayıcısı"dedi.

Standartlara uygun çatılar yüzde 50 tasarruf sağlıyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz, “Tüketicilerin daha ucuz olduğu gerekçesiyle merdiven altı üretimle yapılan çatı uygulamalarını tercih etmesi, yarardan çok zarara yol açıyor. " dedi.

Standartlara uymayan çatılar Türk ekonomisine zarar veriyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Tüketiciyi Koruma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, standartlara uymayan ve yalıtımı bulunmayan çatıların en büyük zararı, Türk ekonomisi ve tüketici bütçesine verdiğini söyledi.

Tüketiciler, daha ucuz çatıyı tercih ederken hata yapabiliyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Tüketiciyi Koruma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, standartlara uymayan ve yalıtımı bulunmayan çatıların en büyük zararı, Türk ekonomisi ve tüketici bütçesine verdiğini söyledi.

Nazım Yavuz: Her fırtınada uçabilecek binlerce çatı var!

İstanbul ve Bursa’da şiddetli lodos nedeniyle uçan çatılar, yaralanma ve maddi zarara yol açtı. Nazım Yavuz, özellikle Marmara Bölgesi’nde hafta sonu etkili olan lodos nedeniyle İstanbul ve Bursa’da çatıların uçarak büyük bir tehlike yarattığını belirtti.

Yalıtımsız çatı 10 yılda 26 milyar TL zarara uğrattı!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, etkisini göstermeye başlayan soğuk kış aylarında artacak olan ısınma faturalarını, standartlara uygun çatı ve yalıtım uygulamalarıyla yarı yarıya düşürmenin mümkün olduğunu açıkladıı.

Nazım Yavuz: Konut açığının çaresi çatı katları!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, atıl durumda bulunan çatıların kullanıma açılmasıyla her binada konut sayısının artacağını söyledi.

Konut açığının çaresi çatı arasında saklı!

Her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanan Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hareketliliğe rağmen konut açığı sorunun devam ettiğini belirtti.

ÇATIDER’den ısınma faturalarını yarı yarıya düşürecek uyarı!

Soğuk kış aylarıyla birlikte tüketicilerin en önemli gider kalemlerinden biri yine ısınma faturaları olacak. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatı ve bina yalıtımının ısınma giderlerini yüzde 50’ye varan oranlarda azalttığını belirtti.

Çatıdaki enerji panelleri deprem anında tehlike oluşturuyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Türkiye’de standartlara uygun yapılmayan milyonlarca çatının olası bir depremde büyük bir tehlike yaratacağını belirtti.

Nazım Özdemir Kimdir? Nazım Özdemir nerelidir?

Nazım Özdemir kimdir? Nazım Özdemir’in mesleği nedir? Nazım Özdemir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Nazım Kalkavan kimdir?

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan kimdir? Nazım Kalkavan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Nazım Kalkavan'ın biyografisi...

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Ümraniye nazım imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Ümraniye İlçesi, Adem Yavuz - Aşağı Dudulu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamur Kuyu parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Ümraniye Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Adem Yavuz - Aşağı Dudullu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamurkuyu - Parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri kısmi Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı..

Nazım Yavuz: Yeşil binalar için atılacak adımları destekliyoruz!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin açıklamalarını sektörün çok olumlu karşıladığını açıkladı.

Nazım Yavuz: Yeni nesil çatılar çevre açısından avantaj sağlıyor!

Nazım Yavuz, "Artık dünyada bitkilendirilmiş çatı uygulamaları ve güneş panelli çatılar hızla yaygınlaşıyor. Bitkilendirilmiş çatı uygulamaları doğa-şehir uyumunun çok güzel bir tamamlayıcısı"dedi.

Nazım Yavuz: 7 milyon bina ve çatı depreme hazır değil!

M. Nazım Yavuz, Türkiye’de konut stoğunun yaklaşık yüzde 40’ının yenilenmesi veya güçlendirilmesi gerektiğini belirterek, “7 milyon bina ve çatının güçlü bir depremde güvenli olmayacağı öngörülüyor. " dedi.

Musa Öztürk: Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabı bitirildi!

6 Etap olarak hazırlanan Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabının bitirildiğine dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yürürlükteki Yeni Büyükşehir Yasasının tüm olumsuzluklarına rağmen verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Konya Beyşehir'de 1/25 binlik Nazım İmar Planı Çalıştayı düzenlendi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Güney ve Güneybatı Konya Planlama Alt Bölgesi 1/25 binlik Nazım İmar Planı Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.

Nazım Dölekçekiç, Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasını eleştirdi!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Nazım Dölekçekiç yaptığı basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınması konusuna dikkat çeken Dölekçekiç, "Olan, Eskişehir Halkı'na olmaktadır" dedi.

1/25 binlik nazım imar planı neyi ifade ediyor?

Eskişehir Yenigün Gazetesi köşe yazarı Zafer Çatel bugün köşesinde "1/25 bin ölçekli nazım imar planı neyi ifade ediyor?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Nazım Yavuz kimdir Haberi

Nazım Yavuz kimdir

Çatı Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz dünyada ve Türkiye’de sayıları artmaya başlayan ‘bitkilendirilmiş çatı’ uygulamalarının, çevre duyarlılığı konusunda çok iyi bir örnek oluşturduğunu belirterek, “Bitkilendirilmiş çatılar, yeşil inşaat uygulamalarının en önemli unsurları arasında yer alıyor. İNdergi’nin haberine göre, ÇATIDER olarak, Türkiye’de yeşil çatı uygulamalarının artmasını destekliyoruz” diyor. Çatıder üyelerinin bu konuda çok başarılı örnekleri hayata geçirdiğine dikkat çeken Yavuz, şunları söyledi: “Bugün Türkiye’de yaklaşık 600 bin metrekare yeşil çatı uygulaması var ve bu miktar hızla artıyor. Bitkilendirilmiş çatı uygulamaları, küresel ısınma ve enerji kaynaklarının hızla tükenmesine karşı örnek bir çözüm oluşturuyor. Oksijen üretimini artırırken, ısı adalarının ve yağış suyu taşkınlarının azalmasını sağlıyor. Ayrıca enerji tasarrufu, yalıtım ömrünü uzatma ve ses yalıtımı gibi faydaları da var....