04 / 05 / 2024

Necati Okay

Necati Okay

Dulkadiroğlu Belediyesi, 'Akıllı kentler akıllı çözümler' projesini hayata geçirerek eğitim çalışması başlattı. Eğitim toplantısına Belediye Başkanı Necati Okay katıldı.

Dulkadiroğlu'nda konak restorasyonu sürüyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkarma çalışmaları kapmasında başlattığı konak restorasyonunu sürdürüyor.

Necati Okay:Hedefimiz yaşanılabilir bir Dulkadiroğlu!

Seçim beyannamesindeki vaatlerini bir bir yerine getirdiğini belirten Okay bu yıl altyapı olarak bölgesindeki tüm eksiklerin giderileceğini söyledi.Okay ayrıca göreve ilk geldiklerinde önüne koydukları hedefin çok ilerisinde olduklarını da belirtti.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nun alt yapı sorununu çözüme kavuştu!

Kahramanmaraş Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Aksu TV ekranlarında yayınlanan Kentin Başkanları programına konuk olarak geride kalan bir yılı değerlendirdi.

Dulkadiroğlu'nda yapılaşma dikey değil yatay olacak!

Bölgesinde alt yapı sorununu çözüme kavuşturan Dulkadiroğlu Belediyesi, yeni yerleşim alanları oluşturarak bölgesini cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor. Başkan Okay da bu konuya vurgu yaparak bölgeye düşündükleri konut sistemini anlattı.

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Okay Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okay Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Okay tarafından kuruldu.

Necati Şaşmaz'dan tekzip! 

Necati Şaşmaz, "Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış..." başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten deprem açıklaması!

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum'da meydana gelen depremde birkaç köyde yıkım ihbarı aldıklarını belirtti.

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

Gülçin Okay: Ev almak isteyenler acele etmeli! 

FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, gayrimenkul sektöründe durağanlık yaşandığını bu nedenle konut almak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini dile getirdi. 

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

Necati Özdeniz'den kira sertifikası açıklaması!

Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı M. Necati Özdeniz, Bol Kepçe ile sektörde ilk defa katılma hesabı ile kira sertifikasını birleştirerek yüksek getiri elde edilmesinin mümkün hale geldiğini dile getirdi.

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Necati Yağcı yeni şirket kurdu!

ZAF Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yağcı ve İbrahim Seyfittinoğlu yeni şirket kurdu. Safir Bodrum İnşaat Beşiktaş'ta 20 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mehmet Okay: Herkes bildiği işi yapsın!

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell'in toplantısında konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Herkes bildiği işi yapsın ve bu işi daha iyi nasıl yaparım ona baksın" dedi.

Necati Okay Haberi

Necati Okay

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu Belediyesi 'Akıllı kentler akıllı çözümler' projesi kapsamında eğitim çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Necati Okay da eğitim programına katıldı. Okay bu gibi etkinliklerle çalışanlarının kendini geliştirdiğini ve yenilediğini belirtti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçenin modern gelişmesine katkı sağlayacak olan personellerini toplantı kapsamında bir araya getirdi.


Kıt imkanları değerlendirmek adına bu gibi eğitim çalışmalarının önemli olduğunu ifade eden Okay, "Dulkadiroğlu Belediyesi olarak yaklaşık 3 yıldır bölgemize hizmet veriyoruz. Bu hizmeti verirken de kaynaklarımız kıt, problemlerimiz ve sorunlarımız ise çok çok fazladır. Bu kıt kaynaklarla bu problemler ve sorunları çözmek adına çeşitli eğitim kurumları ile iş birliği içerisindeyiz. Personelin kaynaklarımızı daha iyi kullanması adına bu eğitimleri önemsiyoruz. Bugün 'Akıllı Şehir' temasını kullanıyoruz. Akıllı şehrin alt yapısı ve...