26 / 05 / 2024

Necdet Mahmutoğlu

Necdet Mahmutoğlu

Mahmutoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necdet Mahmutoğlu tarafından 3 Haziran'da Bağcılar Mahmutbey Mahallesi Devekaldırım Caddesi' nde 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bayındır tarafından kuruldu.

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Geco Mimarlık Proje Danışmalık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geco Mimarlık Proje Danışmalık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Mahmutoğlu ve Hakan Gecü ortaklığında kuruldu.

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Moncef Megzari ve Samir Mahmutoğlu ortaklığında kuruldu.

Hs2 Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs2 Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Mahmutoğlu tarafından kuruldu. 

Megi Seyahat Acenteliği Ve Vize Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megi Seyahat Acenteliği Ve Vize Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahmutoğlu ve Gökçehan Tezgel ortaklığında kuruldu. 

Yalı kültürü dünyada sadece İstanbul'da yaşanıyor!

Yeni Şafak Gazetesi'nden Harun Karaburç, Türk kültürü üzerine yaptıkları çalışmalarla tanınan Necdet Sakaoğlu ve mimar Sinan Genim ile yalı kültürü ve bu yalıların tarihimizdeki yerini konuştu. Yalı kültürünün dünyada sadece İstanbul’da yaşandığına değinen Sakaoğlu, zamanla bu kültürün yerini lümpen

Melih Mahmutoğlu da Fikirtepe mağduru oldu!

Fikirtepe'deki Brooklyn Life projesinden 2 daire satın alan  Fenerbahçe Basketbol takımında forma giyen milli basketbolcu Melih Mahmutoğlu mağdur oldu...

Şanlıurfa Mahmutoğlu Kulesi'nin önüne otel yapılmayacak!

Şanlıurfa'daki tarihi Mahmutoğlu Kulesi'nin önüne yapılmak istenen otele, Şanlıurfa 1. İdare Mahkemesi izin vermedi. Mahkeme otelin Mahmutoğlu Kulesi'nin siluetini bozacağını, bilimsel ve teknik görüşe dayandırılmadan hazırlanan imar planı değişikliğinin kamu yararına uygun olmadığını belirtti.

Aydın'daki binalar depreme hazır değil!

Aydın'da en yüksek bir depremin 6,5 şiddetinde olabileceğinin ön görüldüğünü dile getiren Necdet Evlimoğlu, Aydın'ın fay hattına yakın olması nedeniyle yaşanacak bir depremin şiddetinin büyük olacağını dikkat çekti.

Necdet Evlimoğlu: Aydın'daki binalar depreme dayanıklı değil!

Jeofizik Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Necdet Evlimoğlu, Aydın'daki binaların depreme dayanıklı olmadığını ifade ederek, "Binalar içindeki canlının zarar görmeyeceği şekilde planlanmalıdır" dedi.

Necdet Evlimoğlu: Aydın'daki binalar risk taşıyor!

Jeofizik Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Necdet Evlimoğlu, Aydın’daki binaların depreme dayanıklı olmadığını ifade ederek, “Binalar içindeki canlının zarar görmeyeceği şekilde planlanmalıdır” dedi.

Necdet Mahmutoğlu Haberi

Necdet Mahmutoğlu

Mahmutoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necdet Mahmutoğlu tarafından 3 Haziran'da Bağcılar Mahmutbey Mahallesi Devekaldırım Caddesi' nde 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Mahmutoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...