20 / 05 / 2024

Necdet Tümer kentsel dönüşüm çalışmaları

Necdet Tümer kentsel dönüşüm çalışmaları

Maltepe Gülsuyu Mahallesi’nin Muhtarı Necdet Tümer,"Burayı satın almak isteyenler olursa onlara tavsiyem satmamalarıdır. Burada köprü bile yoktu, pazar yoktu Maltepe'ye yürüyerek pazara giderdik. Cefasını çektik sefasını da sürelim" dedi.

O ilde 25 yılda 24 daire dönüştü iddialarına yanıt geldi! Kentsel dönüşüm ne durumda?

CHP'nin Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu’nun ilde 25 senede kentsel dönüşümle sadece 24 daire yapıldığına ilişkin iddialarına yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları TBMM'de!

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahar Tüker tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm 81 ilde yaygınlaştırılmalı!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında ülke genelinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden gündem oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum; kentsel dönüşümün 81 ile yaygınlaştırılması gerektiğini dile getirerek, dönüşüm çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

Türkiye kentsel dönüşüme öncü olacak!

Türkiye, depremle sarsılan Arnavutluk’ta kentsel dönüşüm başlatıyor. TOKİ tarafından inşa edilecek 500 konut kentsel dönüşüme örnek olacak. Türk müteahhitler de ülkede yeni projeler üretecek.

Türkiye kentsel dönüşümle büyüdü!

Malatya 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Türkiye'nin büyüdüğünü söyledi...

Tümer Metin ve Gamze Topuz'un evinde tadilat var!

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. Gazetecileri gören Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” dedi.

Ece Şenses kentsel haritalarını KOSGEB desteğiyle işe dönüştürdü!

Peyzaj Mimarı Ece Şenses de küçükken kurmayı hedeflediği firmasını KOSGEB desteğiyle açtı ve kentsel haritalarıyla ziyaretçilerin gezilerini kolaylaştırdı.

Türkiye kentsel dönüşüm ile büyük oranda afetlere hazır olur!

Kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, "Türkiye kentsel dönüşümü gerçekleştirebilirse büyük oranda afetlere hazır olur." dedi..

Sincan'da kentsel dönüşüm için acele kamulaştırma yapılacak!

Ankara'da Sincan İlçesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı alındı..

Kentsel dönüşüm yeni dönemde daha hızlı yürütülecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Kentsel dönüşüm bugüne kadar bir şekilde gitti. 24 Haziran’dan sonra yeni bir sistem geldi. İnşallah yeni dönemde, daha hızlı yürüyecek" dedi..

Necdet Tümer kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Necdet Tümer kentsel dönüşüm çalışmaları

Türkiye’de bir ilkin gerçekleştirileceği Maltepe Gülsuyu Mahallesi’nin Muhtarı Necdet Tümer, «Burayı satın almak isteyenler olursa onlara tavsiyem satmamalarıdır. Burada köprü bile yoktu, pazar yoktu Maltepe'ye yürüyerek pazara giderdik. Cefasını çektik sefasını da sürelim» dedi.


Maltepe'de Gülsuyu ve Gülensu mahalleleri imar planı ada bazlı olarak Maltepe Belediye Meclisi'nden geçti. CHP'li ve AK Parti'li üyelerin oy birliğiyle geçen planların ardından Maltepe Türkiye'de bir ilki gerçekleştirilmeyi hedefliyor. Bu ilk ise daha önce gerçekleştirilen dönüşümlerden farklı. Türkiye'de ilk defa ada bazlı olarak bir dönüşüm gerçekleştirilecek. Ada bazlı dönüşüm bir çok parselin bir araya geldiği büyük bir alanda döüşümü ifade ediyor. Dönüşüm planı son şeklini almasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne havale edildi. Mecliste gözler Büyükşehir Belediyesi'ne çevrilmişken her iki mahallenin vatandaşları da bu sıralar en...