03 / 05 / 2024

Necdet Ünüvar adana projeleri

Necdet Ünüvar adana projeleri

TBMM sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, Ak Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Adana’yı dünyanın en önemli kentlerinden birisi yapacaklarını söyledi.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Paranız varsa hemen alın! Çarşamba günü zamlanacak

Parası olan vatandaşların alması gereken bir ürün var çünkü çarşamba günü fiyatların zamlanabileceği değerlendiriliyor.

Birikmiş paranız olabilir! e-Devlet'ten kontrol etmeyi unutmayın

Bireysel Emeklilik Sistemi kademeli olarak iş yerlerinde zorunlu kılındı. Her ay maaşınızdan kesilen bir miktar para adınıza hesaba aktarılıyor. Ancak kimi vatandaş söz konusu parayı unutabiliyor. İşte o paranın var olup olmadığını e-Devlet'ten kontrol edebilirsiniz.

Ona yeşil altın diyorlar... Toprağa eken çiftçi zengin olmanın da ötesine gidiyor... Fiyatı her gün zamlanıyor

Çiftçilik ile ilgilenen vatandaşlar hangi ürünleri ekmeleri durumunda daha fazla para kazanacaklarını araştırıyorlar. İşte bu vatandaşlar için vazgeçilmez bir ürün var.

Türkiye'de de dünyada fark etmez... Tüm çiftçiler ellerini çabuk tutsun... Bunu eken para para demiyor işte kazancı

Dünya genelinde tarım ürünlerine yeniden rağbet olmasıyla birlikte hangi tarım ürünlerinin ne kadar kazandırdığı da merak edilmeye başlandı. Türkiye'de de çiftçilere çok kazandıran bir tarım ürünü var.

TMO'nun Haziran ayı indirimli ürünleri belli oldu! Listede 18 adet ürün var!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Haziran ayında indirimli satışa sunacağı 18 adet ürünü açıkladı. Peki, TMO'da bu ay hangi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunulacak? İşte detaylar...

5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr salça 84 TL'ye düştü! İndirim listesinde 130 ürün var

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini "Mutfakların Temel İhtiyaçları" başlığı altında satışa sundu. Kampanya kapsamında, 5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr domates salçası 84 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler...

Ramazana özel indirim! Marketlere akın var

Tarım Kredi Marketleri vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için Ramazan ayında geçerli olmak üzere 900 üründe fiyatları sabitleme yoluna gitti. Vatandaş Tarım Kredi'ye gitti. Kampanya, yerel ve zincir marketlere de yayıldı.

BİM yine yaptı yapacağını! Aktüel ürünleri arasında öyle bir ürün var ki.. Herkes almak için birbiriyle kapışacak

BİM 31 Mart aktüel ürünlerini vatandaşla paylaştı. indirimli ürünler arasında Elektrikli Bisiklet olması vatandaşın ayrıca ilgisini çekti. Bir kaç yıldır Elektrikli Bisiklet kullanma alışkanlığı edinen vatandaşlar BİM ürünleri arasında Elektrikli Bisiklet olmasına yoğun ilgi gösterdi.

Bu perşembe Poco C40 A101'de! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

A101, 9 Mart'ta tanıtılacak teknoloji ürünleri kataloğunu paylaştı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar pek çok ürün var. Bu perşembe A101'e Poco C40 A101'de! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

İkinci el otomobil alacaklar o bankadan size özel kredi! Üstelik borçları erteleme imkânı var

Vakıfbank’tan araba almak isteyenler için özel kredi fırsatının detayları açıklandı. Herkes yaşam kalitesini yükseltmek için bir araba sahibi olmak istiyor. Çoğu zaman bu araba tercihi ikinci el otomobillerden yana oluyor. Herkes kolayca araba sahibi olabilsin diye Vakıfbank’ın yüz güldüren kredi ha

O bankadan ertelemeli kredi imkânı! Üstelik borçları erteleme imkânı var!

Ülkemizde yaşanan deprem dolayısıyla bir yıl boyunca ödemesiz olarak çekilecek kredi imkânı ve faizsiz olarak ertelenecek borçlar bankalar tarafından gündeme getirildi.

Naci Görür uyarısını yineledi: Adana ve Kıbrıs’a dikkat!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerden sonra önemli açıklamalar yaptı. Bu depremin beklendiğini dile getiren Naci Görür, Adana ve Kıbrıs’ta da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Necdet Ünüvar adana projeleri Haberi

Necdet Ünüvar adana projeleri

Ünüvar, seçim çalışmaları için gittiği Ceyhan’da, kent girişinde Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından çiçeklerle karşılandı. Uzun bir araç konvoyuyla kente giriş yapan Ünüvar, Körkuyu, Hamitbeybucağı, Altıgöz ve Hamdilli köyleri ile doğduğu köy olan Kösreli’de vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgiyle karşılaşan Ünüvar, köy meydanlarında toplanan vatandaşların tek tek elini sıktı, hatrını sordu. Bu arada, Altıgöz köyü çıkışında konvoyun yolunu kesen Meryem Aybar isimli kadın, Ünüvar’a çiçek verdi.


Köy meydanlarında kalabalık topluluklara hitap eden Ünüvar, 8 yıldır siyasetin içinde olduğunu, bu süre zarfında hem Adana hem Türkiye için çok güzel işler yapmaya çalıştığını ifade etti.

Siyaseti halkın refahı, mutluluğu, daha iyi sağlık hizmeti, daha iyi tarım hizmeti, daha iyi ulaşım hizmeti, daha iyi eğitim hizmeti, daha iyi sanayi...