09 / 05 / 2024

Necip Baskı

Necip Baskı

Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Güvenlik Temizlik Danışma Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necip Baskı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Ev sahiplerinin kira baskısı artıyor!

TV100 köşe yazarı Mustafa Zafer, bugünkü köşe yazısında ev sahiplerinin kiracılar üzerindeki baskısını kaleme aldı.

Çin’deki kripto para saadet zincirine baskın düzenlendi!

Çin polisi, 1 milyar yuanlık parayı kapsayan 110 bin kişilik kripto para saadet zincirine baskın gerçekleştirdi. 

Konut fiyatlarındaki artış baskılanacak!

Artan konut fiyatlarına yönelik açıklama yapan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, konut üretiminin artmasıyla fiyatların baskılanacağını dile getirdi. 

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Deba Demir Baskı İşleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla İstanbul Şubesi açıldı!

Deba Demir Baskı İşleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla İstanbul Şubesi Tuzla’da 938 bin 796 TL yatırım bedeli ile Ömer Arslan ve Suat Gevrekci tarafından açıldı.

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulalim Sönmez, Arzu Sönmez, Handan Aşuroğlu, Hülya Er, Necip Sönmez ve Uğur Sönmez tarafından kuruldu.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirdi.

Avrupa'da bir ilk: 3D baskılı ilk ev kiralandı!

Hollanda'da yaşayan bir çift, Avrupa'nın ilk tamamen 3D baskılı evini kiraladı.

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki arazisine baskın!

Galatasaray Mart ayında hukuk mücadelesini kazandığı Kemerburgaz'daki arazi madencilik firması tarafından tahliye edilmişti. Sarı-kırmızıların yeni arazisine baskın düzenlendi.

Ürdün, Batı Şeria'da illegal konut inşaatını onaylayan İsrail'e baskı uygulanmasını istedi!

Ürdün yönetimi, işgal altındaki Filistin topraklarında yasa dışı konut hayata geçiren İsrail'e uluslararası baskı uygulanması için çağrı yaptı.

Ünlü emlakçı Jenna Ryan, Kongre baskınına özel jetiyle gitmiş!

ABD’de olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandıran Kongre baskınıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Ünlü emlakçı Jenna Ryan'ın baskına katıldıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar büyük  tepki topladı.

Kovid-19 salgını 2021'de ağır baskı oluşturmaya devam edecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının aşıyla ilgili olumlu haberlere rağmen 2021'de küresel kredi koşulları üzerinde ağır baskı oluşturmaya devam edeceğini bildirdi.

Necip Baskı Haberi

Necip Baskı

Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Güvenlik Temizlik Danışma Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necip Baskı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Güvenlik Temizlik Danışma Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.  Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri yetiştirmek. 2.   Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak. 3.   toprak alım ve satımını yapmak. 4.   Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını  yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek.a.      Yurt içinde ve yurt...