06 / 05 / 2024

Necipoğlu Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Nerede

Necipoğlu Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Nerede

Necipoğlu Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Beyoğlu'nda Seyşe İlgan Necipoğlu ve Meryem Necipoğlu imzasıyla kuruldu.

Konut piyasasında son durum: 20 bin TL'lik kiralık evler 80 bin TL oldu!

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu, konut piyasasıyla ilgili son durumu değerlendirerek kira bedellerinin 20 bin liradan 80 bin liraya kadar yükseldiğine dikkat çekti. 

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün Tüzüner ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Bedat Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bedat Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bernd Erıch Beetz ve Sedat Müştak ortaklığında kuruldu.

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Merve Çelebi tarafından kuruldu.

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

İshset Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İshset Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlkem Şahin tarafından kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Necipoğlu Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Nerede Haberi

Necipoğlu Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Nerede


Necipoğlu Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Beyoğlu'nda Seyşe İlgan Necipoğlu ve Meryem Necipoğlu imzasıyla kuruldu. 


Necipoğlu Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-Aracılık hizmetleri etmemek kaydıyla, şirket ihtiyaçları için her türlü gayrimenkulü kiraya vermek ve kiralamak, 2-Gayrimenkullere, özellikle apartman ve iş hanlarına yöneticilik hizmeti vermek, 3-Web ve internet üzerinden bilgisayar ortamında çalışan online gayrimenkul sitelerini tasarlayıp açarak bunları işletmek, bu vasıtayla işleteceği gayrimenkullerin tanıtımını yaparak bunları kiralama amacıyla online pazarlamak, 4-Kiraya vereceği gayrimenkullerin bakım ve onarımını yapmak ve yaptırmak kiralayacağı ve kiraya vereceği gayrimenkullerle ilgili her türlü eşyayı satın almak, 5-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunma ve sözleşmeler düzenlemek, pazarlamasını yapmak, 6-Şirket yukarıda gösterilen işlerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek...