26 / 07 / 2024

Necmettin Erbakan Müzesi konya

Necmettin Erbakan Müzesi konya

Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin Köyceğiz Yerleşkesine kurulacak müzeye konulacak malzemeler için çalışma başlatılıyor. Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker konu ile ilgili açıklama yaptı.

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Bu kadroları kaçırmayın!

Konya’da Necmettin Erbakan Üniversitesi 770 Sözleşmeli Personel istihdam edeceğini duyurdu. Birçok branşta alım yapacak olan üniversitenin alım şartları haberimizde…

İHH, İdlib'de Necmettin Erbakan Okulu inşa ediyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye İdlib'de Necmettin Erbakan Okulu inşa ediyor.

Kocaeli Necmettin Erbakan Parkı yenileniyor!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi’nde bulunan Necmettin Erbakan Parkı'nın yeniden düzenlenerek Diliskelesi halkının hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne yeni tıp fakültesi yapılacak!

Karaman Valiliği ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü arasında Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği hizmet binasının kullanımına ilişkin protokol düzenlenen törenle imzalandı.

Melikgazi Necmettin Erbakan Parkı yarın açılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 40.000 m² alan üzerindeki çok amaçlı ve büyük ölçekli Prof.Dr.Necmettin Erbakan Parkı’nın düzenlenen tören ile hizmete sunulacağını söyledi.

Necmettin Erbakan’ın Kanlıca’daki yalısı satılıyor!

Necmettin Erbakan’ın Kanlıca’daki yalısı 21 milyon dolara (60 milyon TL) satışa çıkarıldı. 2. derece tarihi eser olduğu için yalıyı alacak kişi, alım satım ve emlak vergisi ödemeyecek.

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin inşaatı hızlandı!

Körfez’de pazarların sokak aralarından kalkması için merakla yapımı beklenen, Yeni Yalı Mahallesi Kapalı Pazarı’nın yer aldığı Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde çalışmalar hızlandı.

Esenyurt Necmettin Erbakan Parkı açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı” düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman da katıldı...

Esenyurt Necmettin Erbakan Parkı açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı” düzenlenen törenle açıldı. Açılışta konser veren şarkıcı Orhan Ölmez vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı Esenyurt'ta açıldı!

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 'Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı' düzenlenen törenle açıldı. Açılış töreninde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu konuştu..

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı hizmete açılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan devasa park Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı halkın hizmetine açılıyor.

Konya'da Necmettin Erbakan Müzesi kuruluyor!

Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin Köyceğiz Yerleşkesine kurulacak müzeye konulacak malzemeler için çalışma başlatılıyor. Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker konu ile ilgili açıklama yaptı.

Necmettin Erbakan Şelale Tesisi açıldı!

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Şelale Tesisi, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla hizmete açıldı. Açılışa eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu, AK Parti Adana milletvekilleri Fatoş Gürkan da katıldı

Necmettin Erbakan Müzesi konya Haberi

Necmettin Erbakan Müzesi konya

Necmettin Erbakan Üniversitesi, eski Başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ın eser ve malzemelerinin yer alacağı müze kurulması için çalışma başlattı.


Üniversitenin Dedeman Otel'de düzenlenen değerlendirme toplantısında konuşan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, çalışmaların devam ettiği Köyceğiz Yerleşkesinde Necmettin Erbakan Müzesi'nin kurulacak olmasının heyecanını yaşadıklarını söyledi.


Konunun, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaretinde gündeme geldiğini anlatan Şeker, şunları kaydetti:


"Bu sene sayın Cumhurbaşkanımızdan bir davet aldım. Davetin konusu belirtilmemişti. Özel bir konu mu konuşacağız bilmiyordum. Tereddütlü bir şekilde sayın Cumhurbaşkanımızı ziyaret ettim. Yaklaşık bir saat süren görüşmede çok farklı konular konuşuldu. Ama, ana konu; sayın Cumhurbaşkanımız da aynı şeyleri düşünmüş ve 'Necmettin Erbakan Müzesi, kampüste kurulsun' diye aklından geçirmiş. Bunu bazı dostları ile de paylaşmış. Bize konuyu açınca, 'Efendim aile ile görüştük. Ailenin bazı tereddütleri vardı, onları...