19 / 05 / 2024

Necmettin Feyzioğlu Halk Kütüphanesi

Necmettin Feyzioğlu Halk Kütüphanesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü girişimleriyle restore edilen Tarihi Necmettin Feyzioğlu Halk Kütüphanesinin yenilenme çalışmaları halen sürüyor. Restorasyon çalışmalarının 1 ay daha süreceği belirtildi...

Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu halkın hizmete sunacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde "Yeni projelerle 20 bin sosyal konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız.'' dedi.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Esedoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Esedoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Kocaman tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan halk ekmeğe 'zam' açıklaması: Halk Ekmek kaç liradan satılacak?

İstanbul'da son olarak 210 gram ekmek ve simite gelen zamlardan sonra fiyatlar 5 liraya yükseldi. Ekmeğe gelen zamlar İBB'nin sattığı Halk Ekmek'in de kaç liradan satılacağı sorusunu gündeme getirdi. Soruya cevabı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına yeni kar yağışı uyarısı! Ne zamana kadar sürecek?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte bu sabahtan itibaren başlayan ve akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışıyla ilgili, Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yeni bir uyarı yaptı. İmamoğlu kar yağışının etkisinin ne kadar süreceğini açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına uyarı: Dışarı çıkmayın!

İstanbul'da beklene kar yağışı başladı. Meteorolojinin açıklamasının ardından beklenen kar yağışı İstanbul'un bazı gölgelerinde etkisini gösteriyor. Başkan Ekrem İmamoğlu İstanbul halkını uyardı: Dışarı çıkmayın!

Halk Ekmek'te pide fiyatları ne kadar olacak? İBB Başkanı İmamoğlu açıkladı

Ramazan-ı Şerif ayına kısa süre kala pide fiyatları da teker teker açıklanmaya başladı. Fırınlarda 6 TL’ye satılacağı duyurulan Ramazan pidesinin Halk Ekmek’te ne kadara satılacağı belli oldu.

Halk GYO, Adapazarı'ndaki projesi için iş birliği protokolü imzaladı!

Haldız İnşaat firması olan Faver Proje Geliştirme İnşaat ve Haldız İnşaat'ın borçlu olduğu Halk GYO ana ortapı banka arasında Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Tepekum Mahallesi, 4932 ada 1 parselde kain arsa vasıflı taşınmaz üzerinde proje geliştirmek üzere "İş Birliği Protokolü" akdedildi. 

Halk GYO Beyoğlu arsasının değeri ne kadar?

Halk GYO Beyoğlu arsasının toplam değeri 30 milyon TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 35 milyon 400 bin TL olarak takdir edildi. 

Halk GYO İstanbul Salıpazarı arsasının değeri ne kadar?

Halk GYO tarafından, İstanbul Beyoğlu, Kılıç Ali Paşa Mahallesi, 57 ada 15 numaralı parselde bulunan boş arsanın değerleme raporunu yayınlandı. 

Ekrem İmamoğlu'dan dikkat çeken Kanal İstanbul çıkışı!

Ömerli Barajı Emirli 2. Kademe İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin "Bizler Kanal İstanbul'un İstanbul’a yaptırılmayacağını, yapılmayacağını vatandaşımıza halkımızla beraber taahhüt ediyoruz" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul'a ilişkin dikkat çeken açıklama!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak amacıyla gittiği Gaziantep'te  ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Necmettin Feyzioğlu Halk Kütüphanesi Haberi

Necmettin Feyzioğlu Halk Kütüphanesi
Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü girişimleriyle restore edilen Tarihi Necmettin Feyzioğlu Halk Kütüphanesinin yenilenme çalışmaları halen sürüyor.

15 Haziran'da başlayan ve şap bölmeler yenilenirken, yaklaşık 3 aydır tadilatta olan kütüphanenin restorasyon çalışmalarının 1 ay daha süreceği belirtilirken, maliyetinin ise 241.141,68 TL olduğu öğrenildi.
2 katlı olan ve toplamda 8 oda, 1 tuvalet ile 1 mutfaktan oluşan tarihi kütüphane binasının iç ve dış kısımları restore ediliyor. Çatısı restore edilen kütüphanenin, iç sıvaları, ahbina dışına ise drenaj yapılıyor.
Tadilatı devam eden tarihi kütüphane binasının restorasyonunu ise müteahhit Hacı Mehmet Bener yapıyor.
Eski Kayseri Mimarisi ile yapılmış bu konak tarzı bina hem tarihi yapısı ile, hem kitap arşivi ile oldukça zengin.


Deniz Postası...