29 / 04 / 2024

Nedim Keçeli özgeçmiş

Nedim Keçeli özgeçmiş

DYP eski İstanbul İl Başkanı Orhan Keçeli'nin oğlu; Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Keçeli kimdir? Seba İnşaat ne zaman kuruldu? İşte Nedim Keçeli ve Seba İnşaat hakkında merak ettikleriniz...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Devlet Bahçeli’den emekli maaşına ilişkin çok tartışılacak açıklama! Emekli maaşına zam gelecek mi?

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli aylığına yönelik, “Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Kısa zaman içinde sonuç verir diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

CarrefourSA’da kırtasiye indirimleri fırtına gibi başladı! Beslenme çantası 199,99 TL’ye, matara 79,99 TL'ye düştü!

CarrefourSA’nın kırtasiye malzemeleri için düzenlediği indirim kampanyası bugün sona eriyor. Carrefour’da 31 Ağustos tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine 12’li keçeli kalem 64,99 TL’ye, beslenme çantası 199,99 TL’ye, matara 79,99 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Şok'ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü!

Anne babalara ŞOK’tan hem kırtasiye hem de temizlik ürünleri konusunda indirim müjdesi geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Emekli maaşına seyyanen zam gelecek mi? Bahçeli'nin sözleri sonrası kulisler hareketlendi

Temmuz 2023 için SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin yüzde 25 zam alacağı belirtilmiş ancak emekliler bu rakamın az olduğundan dem vurmuştu. Devlet Bahçeli'nin sözleri sonrası Meclis koridorlarında emekliye zam oranının yükseltilebileceğinin konuşulduğu ortaya çıktı.

Fed'in eli rahatladı mı? Faiz kararında artırım pas geçilir mi?

Fed faiz kararını 1 Şubat'ta açıklayacak. Piyasalarda olumlu bir hava estiriliyor. Peki piyasalar haklı çıkacak mı? Fed'den beklenen yumuşama adımı gelecek mi?

Kuaför eli değmiş gibi! Fakir Saç Kurutma Makineleri ne kadar? 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Soğuk kış günlerinde saçları kurutmak çok önemli. Fakir Saç Kurutma Makineleri ile saçınızı ister kurutun, ister şekillendirin. Üstelik yıpratmadan ve hırpalamadan. Peki, Fakir Saç Kurutma Makineleri kaç lira, özellikleri ne? İşte detaylar...

En çok zam hangi otomobillere geldi, bu zamlar ikinci eli etkileyecek mi?

Otomobil alma hayali kuranlar 2023 yılının ilk günleriyle gelen zamlarla hayal kırıklığına uğradı. Yeni yılın daha ilk saatlerinde web sitelerindeki fiyat listelerini kapatan markalar, hemen ardından peş peşe zamları duyurdu. Peki yeni yılda en fazla zam hangi otomobile geldi ve bu zamlar ikinci el

Doların yarından sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu! 1 doları bile olanların eli ayağına dolaştı! Hemen bakın

Dolar/TL kuru yılın son işlem gününde aşağı yönlü hareket etmeye devam ediyor.  Dolar '' yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için doların yarında  sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu. 1 doları bile olanların eli ayağına dolaştı!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Ekol Taşınmaz Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Taşınmaz Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar, Baran Keçeli, Cem Utku Özler ve Gizem Karaca ortaklığında kuruldu.

Koronavirüs salgınında siteler güvenli, sokaklar tehlikeli mi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında en çok dikkat çeken konut tipleri site içindeki bahçeli evler oldu. Peki koronavirüs salgınında siteler güvenli, sokaklar tehlikeli mi?

Nedim Keçeli özgeçmiş Haberi

Nedim Keçeli özgeçmiş

Nedim Keçeli kimdir?

Nedim Keçeli, DYP eski İstanbul İl Başkanı Orhan Keçeli'nin oğlu. Nedim Keçeli, Seba inşaat'ta yönetim kurulu üyesi.


Seba İnşaat  (Seba Holding) ortaklarından olan Nedim Keçeli, aynı zamanda Sarıyer Spor kulübü 2. başkanıdır. Ayrıca Nedim Keçeli, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi’dir.


Fenerbahçe’nin efsane başkanı Ali Şen’in kızı Suzan Şen ile evliliğini 2012 yılında bitiren Nedim Keçeli’nin adı, Suzan Şen'den boşandıktan sonra medyatik isimlerle anıldı.


Nedim Keçeli, kentsel dönüşüm projelerindeki başarılarıyla ün kazanmıştır.


Seba İnşaat:

Güven ve istikrara dayalı iş anlayışı ile 1995 yılında, Orhan Keçeli ve oğulları Ali Engin Keçeli ve Nedim Keçeli tarafından kurulan Seba İnşaat, bugün 2500'den fazla konut, binlerce metrekare ofis alanı ve iş merkezi teslim etmiş bir inşaat grubuna dönüşmüştür.


Seba İnşaat iletişim bilgileri:

Adres: İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. Seba Center...