15 / 05 / 2024

Nedim Ölçer özgeçmiş

Nedim Ölçer özgeçmiş

Nedim Ölçer, Edip Gayrimenkul Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Nedim Ölçer kimdir? Nedim Ölçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nedim Ölçer...

Selçuk Geçer 'dolar düşüyor yorumlarına itibar etmeyin' dedi! Yeni rekor için sinyal verdi!

Dolar yorumları ile bilinen ve dolarla ilgili dedikleri çıkan ekonomist Selçuk Geçer, geçmişteki faiz artırımlarının dolar kurunu frenlediğini söyledi ve yeni rekorlar için sinyal verdi. 

Depreme karşı önlem için her binaya ivmeölçer takılacak

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, olası depremlere karşı binaların dayanıklılığını ölçebilecek şekilde ivmeölçer tasarladıklarını belirtti.

İkinci el araçlarda fiyatlar gerileyecek mi? Otomotiv yatırım aracı olmaktan çıktı mı?

Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, otomobil kampanyalarının 2024 ve 2025'te devam edeceğini, bunun da ikinci el piyasasında gerilmeye yol açacağını söyledi. Kılıçer, otomotivin artık bir yatırım aracı olmaktan çıktığını belirtti.

Emeklilere 100. yıl ikramiyesi verilecek mi? İşte masadaki formüller...

Emekli vatandaşlar maaş iyileştirmesi beklerken Türkiye Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle 29 Ekim'de bir seferlik ikramiye verilmesi de gündemde yerini alıyor. Peki, masadaki formüller neler? İşte detaylar...

ŞOK’ta indirim fırtınası başladı! Kahve makinesi 429 TL’ye, vantilatör 899 TL’ye, akıllı baskül 399 TL'ye düştü!

ŞOK’ta çok konuşulan indirimler 29 Ağustos’a kadar devam edecek. Bu doğrultuda, kahve makinesi 429 TL’ye, vantilatör 899 TL’ye, akıllı yağ ölçer baskül 399 TL’ye düştü. İşte 26 Ağustos Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Bu sefer kaçıran çok üzülür! Akbank o kampanyayı yine başlattı! Acele edin 1500 TL'yi alın

Ülkemizde hatırı sayılır geçmişe sahip olan ve bu zamana kadar faaliyet gösteren en içerikli bankalardan birisi olan Akbank yeni kampanyasını ilan etti. Müşterilerinin en sevdiği kampanyalardan olan davet ettikçe kazandıran kampanya başladı. Akbank aracılığı le müşterilere 1500 TL ödeme yapılıyor.

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Dev finans kuruluşundan dolarla ilgili çok kritik açıklama! Güçlü dolar hikayesi bitiyor mu?

ABD'de olumlu gelen enflasyon rakamının Fed'in faiz adımlarını yavaşlatması beklenirken, doların da diğer gelişmiş ülke paraları karşısında zayıflaması öngörülüyor. 2023 yılında ise güçlü dolar hikayesinin tamamen sona ermesi ve doların zayıflamaya başlaması beklentisi hakim. Euro ve Yen için ise to

Yürüyerek 1000 dolar kazanın! Sweatcoin nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi?

Sweatcoin adlı uygulama ile yürüyerek 1000 dolar kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sadece yürümek! Sweatcoin Nedir, Nasıl Kullanılır, Ücretli mi? İşte bütün detaylar...

Robot süpürge almanın tam zamanı! En ucuz Roborock robot süpürge 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Evlerimizde yardımcımız olan robot süpürgeler, son zamanlarda çok fazla araştırılıyor. Fiyatları nasıl, özellikleri yeterli mi, fiyatını hak ediyor mu, gibi sorular herkesin aklında vardır. İşte, kullananlar tarafından en çok beğenilen robot süpürgeyi araştırdık. İşte, 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Dolar yıl sonunda ne olacak? Euro değer kaybedecek mi?

ABD'li finans kuruluşu Wells Fargo yıl sonuna ilişkin beklenti raporunu açıkladı. Uluslararası Görünüm raporunda, büyüme beklentileri ve enflasyon öngörüleri yer aldı. Dolar TL karşısında ne kadar değerlenecek. Euro dolara karşı değer kaybedecek mi? İşte raporun dikkat çeken noktaları.

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Nedim Ölçer özgeçmiş Haberi

Nedim Ölçer özgeçmiş

Nedim Ölçer kimdir?

Nedim Ölçer, Edip Gayrimenkul Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Nedim Ölçer kimdir? Nedim Ölçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


Nedim Ölçer Özgeçmiş:


EĞİTİM:

Eylül’67- Mayıs’72 : SANKT GEORG AUSTRIAN HIGHSCHOOL, İSTANBUL

Eylül’72 – Mayıs’76 : ROBERT COLLEGE, AMERICAN HIGHSCHOOL, İSTANBUL

Eylül’76 – Mayıs’80 : MIDDLEBURY COLLEGE, MIDDLEBURY, VERMONT

 Ekonomi, Almanca, BA

Eylül’78 – Mayıs’79 : JOHANNES GUTENBERG UNIVERSITAET, MAINZ, W.GERMANY

 Ekonomi, Almanca

Eylül’80 – Mayıs’82 : COLUMBIA UNIVERSITY GRADUATE SCHOOL OF BUSINESS

 Finans, Uluslararası İş İdaresi, MBA


TECRÜBE:

Mayıs’81 – Mayıs’83 : CITIBANK N.A. 111 Wall Street, New York N.Y.

 Danışman

Haziran’83 – Eylül’85 : CITIBANK N.A., İstanbul

 Müdür Yardımcısı

Eylül’85 – Ocak’86 : MANUFACTURERS HANOVER TRUST CO. İstanbul

 Müdür

Ocak’86 – Temmuz’89 : EDPA PAZARLAMA A.Ş. İstanbul

 Grup Finans Koordinatörü

Temmuz’89 – Ocak’98 : INTERBANK A.Ş. İstanbul

 Genel Müdür Yardımcısı, Hazine ve Dış İlişkiler

Ocak’98 –...