03 / 05 / 2024

nef 10 proje

nef 10 proje

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, 3 yılda 10 farklı proje inşa ettiklerini belirtti...

Lüks İstanbul 10 yıla varan taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Lüks İstanbul projesinde 10 yıla varan taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Lüks İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Tuzla'da kentsel dönüşüm için 10 farklı proje seçeneği!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında kar amacı gütmeden vatandaşlara yardımcı olduklarına değinerek, "Arkadaşlarımız bazı sitelere 10 tane proje çiziyor." dedi.

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Türk müteahhitler 2022'ye yurt dışında 214,4 milyon dolarlık iş üstlenerek başladı!

Türk müteahhitler 2022 yılının Ocak ayında yurt dışında toplamda 10 proje üstlendi. İşte Türk müteahhitlerin hayata geçirdiği projelerin toplam tutarı...

Nef Arsa kampanyası 10 soruda tüm detaylarıyla!

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk kazandıran Nef, dikkat çeken bir kampanyaya imza attı. Nef Arsa kampanyası kaç şehirde geçerli? İşte Nef Arsa kampanyası 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nef Saint Marks Place projesinde yüzde 10 indirim fırsatı!

Nef imzasıyla New York'ta hayata geçirilen Nef Saint Marks Place projesinde fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor. Projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Türk müteahhitler 128 ülkede 10 bini aşkın proje üstlendi!

TMB Başkan Vekili ve Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora, "Türk müteahhitler 128 ülkede üstlendiği 10 binin üzerinde proje ile bugüne kadar yaklaşık 420 milyar dolarlık hacim yarattı" dedi.

Müteahhitlik sektörümüz 128 farklı ülkede 10 bin 525 proje üstlendi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada "Müteahhitlik sektörümüz bugün itibarıyla dünyanın 128 farklı ülkesinde 418,7 milyar dolar değerinde 10 bin 525 proje üstlenmiş bulunmaktadır." dedi.

Türk müteahhitleri 11 ayda 10.4 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, bu yılın kasım ayı itibarıyla müteahhitlerin, yurt dışında toplam bedeli 10,4 milyar doları olan 175 proje üstlendiğini belirtti.

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Türk müteahhitlere Gine'ye yatırım yapın çağrısı!

Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur yaptığı açıklamada "Müteahhitlerimiz Gine'de bugüne kadar 152,6 milyon dolar değerinde 10 proje yapmış. 127 ülkede 404 milyar dolar değerinde proje yapan Türk müteahhitler için Gine'deki rakamlar son derece yetersiz" diye konuştu.

Nef'ten Beykoz ve Bodrum'a yeni proje!

Eylül ayında Nef Çekmeköy projesinde 3. Etap satışlarına başlayacak Nef, İstanbul’da biri Beykoz biri Bodrum iki yeni proje için de çalışmalara başladı.

nef 10 proje Haberi

nef 10 proje

Gayrimenkul sektörüne taze bir nefes getirerek son 3 yılda birbirinden iddialı 10 proje sunan Nef, satış hızıyla da dikkat çekiyor. Bu güne kadar 1015'i konut olmak üzere 1650 ünite satan Nef'in projelerinin satışı en fazla 3 ay içinde tamamlanıyor. Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur "Biz projelerimizi minimum 7 tasarımcıyla hayata geçiriyoruz. 


Tasarım maliyetimizi yüzde 20 artırıyoruz ama tasarımı demokratikleştirerek alıcıya sunuyoruz" dedi. Nef, 8 projesinde 410 milyon TL yatırım yaptı. Projeleri kendi portföylerinde bulunan arsalar üzerine yaptıklarını dile getiren Timur; "Kağıthane, Eyüp, Merter ve Topkapı'da yeni projeler hazırlıyoruz. İnşaatı da 18 ile 24 ay arasında tamamlıyoruz" dedi. 


Hürriyet...