11 / 05 / 2024

NEF galatasaray sponsorluk

NEF galatasaray sponsorluk

Gayrimenkul sektörünün teknolojik şirketi Nef, tüketicilerin hayallerine dokunmak için sosyal projeler de geliştiriyor. 

NEF Galatasaray'ın salon projesinin sponsoru oldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 15 bin kişilik basketbol salonu projesiyle ilgili detayları anlattı. Özbek, bütün izinlerin alındığı projede sponsorun NEF olduğunu açıkladı.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Galatasaray'dan dev sponsorluk anlaşması! Galatasaray Stadyumu’nun adı Rams Global oldu!

Galatasaray Sportif ve Galatasaray Spor Kulübü ile Rams Global İnşaat arasında yeni bir stadyum isim hakkı ve sponsorluk sözleşmesi imzalanırken ilerleyen sezonlara ilişkin sözleşme yenilemesinde Enflasyon Araştırma Grubu'nun(ENAG) verileri de dikkate alınacak. İşte detaylar...

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Galatasaray'ın stat sponsoru Nef oldu!

Galatasaray Spor Kulübü, stat isim hakkı için Nef'in de sahibi olan Erden Timur'a ait Timur Şehircilik Planlama AŞ ile anlaştı. 725 milyon TL karşılığında 5+5 yıllık için sözleşme imzalandı.  

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.

Galatasaray ile Hayatpark Gayrimenkul sponsorluk anlaşması iptal!

Hayatpark Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı hakkındaki görüntüler sonrasında dün yapılacak olan sponsorluk anlaşması son anda iptal edildi...

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

Galatasaray Emre Akbaba için NEF'in evlerini satacak!

NEF'in değeri 1.5 milyon dolara ulaşan Miami'deki birkaç daireyi Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba için transferi için Galatasaray'a verdiği ve yönetimin bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi.

Gayrimenkul firmalarının sponsorluk yarışı!

Spor alanlarındaki sponsorluk yarışlarına artık gayrimenkul firmaları da dahil oldu. NEF ve Tahincioğlu Gayrimenkul'ün başı çektiği yarışa son olarak Sinpaş GYO da katıldı.

NEF galatasaray sponsorluk Haberi

NEF galatasaray sponsorluk

İki sezondur Galatasaray’ın sponsorluğunu yapan Nef, şimdi de taraftarların dileklerini gerçekleştirmek üzere kolları sıvadı. Sezon sonuna kadar sürecek kampanya çerçevesinde #NefleGerçekOlur etiketiyle Instagram veya Twitter’da takipçilerinin dileklerini dinleyen Nef, bunlardan Galatasaraylı futbolcuların seçtiği hayalleri gerçekleştirmeyi planlıyor. 

“Sen de Galatasaray’la ilgili keşke olsa dediğin herhangi bir dileğini #NefleGerçekOlur etiketiyle Instagram veya Twitter’da paylaş. Galatasaraylı futbolcuların seçeceği ve Nef’in gerçekleştireceği dileklerden biri seninki olsun. Haydi yolla dileğini, gerçekleştir hayallerini!” sloganıyla sosyal medyada yayınlanan ve spor kulübünün köklü tarihine de göndermeler yapan film sosyal medyada da paylaşım rekorları kırdı.

11.2 milyon görüntüleme, 23 bin 700 dilek!
11.2 milyon kez görüntülenen reklam filminin yanı sıra yoğun ilgi gören, #NefleGerçekOlur hashtagi altında 23 bin 700’ün üzerinde dilek paylaşıldı. Bu dileklerden en anlamlılarını gerçekleştirmeyi arzuladıklarını kaydeden Nef...