05 / 05 / 2024

nef galatasaray stat vergi

nef galatasaray stat vergi

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Galatasaray'ın stat sponsoru Nef oldu!

Galatasaray Spor Kulübü, stat isim hakkı için Nef'in de sahibi olan Erden Timur'a ait Timur Şehircilik Planlama AŞ ile anlaştı. 725 milyon TL karşılığında 5+5 yıllık için sözleşme imzalandı.  

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

Galatasaray Emre Akbaba için NEF'in evlerini satacak!

NEF'in değeri 1.5 milyon dolara ulaşan Miami'deki birkaç daireyi Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba için transferi için Galatasaray'a verdiği ve yönetimin bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi.

Beşiktaş-Galatasaray arasında akıllı stat davası!

Galatasaray’ın stat sponsoru Türk Telekom, Beşiktaş’ın sponsoru Vodafone’un tescil ettirdiği “Akıllı Stadyum” markasına itiraz etti. 

Türkiye'de 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi!

Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, "Ülkemizde 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi. Önümüzdeki yıllarda ülke olarak sporda Avrupa'nın zirvesine çıkacağız. " dedi. 

Nef Bahçelievler'de peşinde yüzde 20 indirim avantajı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Bahçelievler projesi için gerçekleştirilen reklam çekimlerine; Gomis, Maicon, Muslera, Denayer ve Rodrigues gibi Galatasaray’ın yıldız isimler katıldı.

Nef çocukların eğitimi için herkesi bir olmaya davet etti!

Galatasaray Ana Sponsoru olan Nef, attığı her adımda topluma fayda sağlama hedefi ile yeni fikirleri hayata geçirmeye devam ediyor Nef, son olarak Nef Vakfı ile birlikte başlattığı #BirizBirlikteyiz kampanyası ile çocukların eğitimi için herkesi ‘Bir’ ve ‘Birlikte’ olmaya davet etti.

nef galatasaray stat vergi Haberi

nef galatasaray stat vergi

Nef, geçtiğimiz günlerde Galatasaray stadına ismini veren şirket olmuştu. Nef, 5+5 yıllık anlaşma kapsamında Galatasaray'a 725 milyon TL ödeme yapacak. 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL'nin sponsorluk mu yoksa reklam mı olduğunu yazdı. "Nef, 5+5 yıllık anlaşma karşılığı Galatasaray’a 725 Milyon TL ödeyecek. Neredeyse tüm kulüpler yüksek borçlu olduğundan elde edilecek gelir, Galatasaray’ın yaralarına merhem olacaktır" değerlendirmesinde bulunan Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı şu şekilde:

Galatasaray stadına ismini bu kez Nef verdi. Stadın yeni ismi “Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu” olarak belirlendi. Nef, 5+5 yıllık anlaşma karşılığı Galatasaray’a 725 Milyon TL ödeyecek. Neredeyse tüm kulüpler yüksek borçlu olduğundan elde edilecek gelir, Galatasaray’ın yaralarına merhem...