10 / 05 / 2024

nef jüri özel ödülü

nef jüri özel ödülü

Timur Gayrimenkul markası Nef ' Sign of the City Awards' yarışmasında, günün en prestijli ödüllerinden biri olan 'Sektörde Yenilik Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü...

Novu Academic Residences Haliç'te 36 ay taksit! Anneler Günü’ne özel esnek ödeme planlarıyla!

Nef Novu Academic Residences Haliç'te  Anneler Günü’ne özel esnek ödeme planları sunuluyor. Projenin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

Nef Arsa'da hafta sonuna özel 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin detaylarını merak ettiği Nef Arsa'da 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı. İşte Nef Arsa 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası ile ilgili detaylar...

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

Nef Koruköy'ün yeni etabında Ekim'e özel fırsat! 1+1'ler 3.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 

Nef Koruköy'ün yeni etabında konut satışları devam ediyor. Projede Ekim ayına özel 1+1 konutlar 3 milyon 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. İşte ayrıntılar... 

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor: Festivale özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor. 2023 yaz aylarında yapılması planlanan 4 etkinlikten ilki 17-18 Haziran tarihlerinde Nef Arsa Lüleburgaz Tatarköy proje alanında düzenlenecek. Festivale özel indirim ve ödeme koşulalrı sunulacak. 

Arsa alacaklara Nef’ten güzel haber! İşte Nef’in yeni stratejisi!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bazı hedeflerine hızla ulaşmak için çalışma başlattıklarını duyurdu. İşte detaylar!

Nef Reserve Kandilli'de teslimler yıl sonunda! Son daireleri kaçırmayın! 

Boğazın en güzel yerlerinden Kandilli’de konumlanan Nef Reserve Kandilli’de 2.5+1’den 5+1’e kadar  değişen konut tipleri bulunuyor. Projede teslimler 2022'nin sonunda gerçekleştirilecek...

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek evleri ayırdı!

MasterChef yarışması jüri üyesi Danilo Zanna 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanıyor. Zanna, Etiler’de yaşadıkları evden taşınarak, kendine ayrı bir ev tuttu.

Nef City 82'de yüzde 25 indirim fırsatı!

Nef City 82'de Ağustos ayına özel yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Projede yüzde 0 faiz ve 49 ay vade ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Güzel tarafından kuruldu.

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

nef jüri özel ödülü Haberi

nef jüri özel ödülü

Timur Gayrimenkul markası Nef  'Sign of the City Awards' yarışmasında, günün en prestijli ödüllerinden biri olan 'Sektörde Yenilik Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Ödülü alan Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, ödül töreninde yaptığı açıklamada, "Hangi işi yapıyor olduğunuzun pek bir önemi yok, başarıya ulaşmak için bir derdiniz olması gerekir. Biz, Nef olarak tamamladığımız ve devam eden projelerimizde önce insanlara mutluluk verebilmek için çalışıyoruz. Bu amaçla çıktığımız yolda Foldhome, Foldoffice gibi dünyada ilk kez hayata geçirdiğimiz keşiflerimiz ve projelerimiz ile bir çok kez ödüllendirildik. Bu ödül de hem Türk gayrimenkul sektörü hem de bizler için çok kıymetli" diye konuştu. 


Yeni...