16 / 06 / 2024

Nef markasının kurucusu Erden Timur

Nef markasının kurucusu Erden Timur

Nef markasının kurucusu Erden Timur, “Dönüşümü bir master plan ile yapmayınca, eski gecekonduyu yıkıp yerine yenisini yapmış oluyorsun. Büyüklüğü, rezidans olması fark etmiyor.” dedi.

Volkswagen açıkladı! Volkswagen'in yeni markasının ilk modelleri açıklandı...

Volkswagen'in yeni Scout markası, önümüzdeki sene piyasaya çıkaracağı elektrikli pick-up ve SUV sürme yolunda çalışmalar yapıyor. VW Scout CEO'su Scott Keogh tasarımların yüzde 95 oranında tamamlandığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya sayılı günler kala çalışanlarına yönelik mesaj yayınladı.

Alibaba’nın kurucusu Çinli milyarder Ma için müthiş iddia!

Dünyanın sayılı milyarderlerinden ve online alışveriş şirketi Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’nın tıpkı Alibaba’daki gibi, finans şirketi Ant Group’taki görevini bırakacağı iddia edildi. Peki ünlü milyarder bu görevinden neden ayrılıyor?

Google'ın kurucusu Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye!

Dünyanın  en zenginlerinden biri olan ve Google'ın kurucusu Larry Page çok önemli tavsiyelerde bulundu. İşte girişimcilerin ilham kaynağı Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye...

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Kanada'da kripto para borsasının kurucusu öldü: 76 bin yatırımcı ortada kaldı!

Kanada'nın kripto para borsası QuadrigaCX'in kurucusu Gerald Cotten'ın ani bir şekilde vefat etti. Müşterileri öldüğüne inanmadıkları Cotten'ın mezarından çıkarılmasını istedi. Soruşturmaya FBI da katıldı.

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Next Level AVM Çaytaze markasını bünyesine kattı!

Next Level AVM, yeme içme sektörünün vazgeçilmezlerinden olan “Çaytaze” markasını bünyesine kattı...

Fuatavni hesabının kurucusu duruşmaya gelmezse mal varlığına el konulacak!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün sosyal medyada propaganda amacıyla açtığı "fuatavni" hesabının kurucusu olduğu tespit edilen firari Said Sefa'nın, bir sonraki duruşmaya gelmediği takdirde, tüm mal varlığına el konulacak.

Cemil Özgür İnşaat'ın kurucusu Cemil Özgür vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemil Özgür İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin kurucusu ve onursal başkanı Cemil Özgür vefat etti.

Nef rotasını Amerika ve Avrupa'ya çevirdi!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, "Önümüzdeki 5 yıl içinde Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın önde gelen 10 metropolünde Nef markalı projeler geliştirmeyi hedefliyoruz" dedi...

Perpa'nın kurucusu Mithat Yümlü vefat etti!

Perpa Tüccarları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü vefat etti. Binlerce iş yerinin bulunduğu merkezin kurucusu Yümlü'nün cenaze töreni yarın yapılacak. 

Nef markasının kurucusu Erden Timur Haberi

Nef markasının kurucusu Erden Timur

Yarattığı ‘katlanır ev’ konseptiyle New York Manhattan’a kadar uzanan Nef’in patronu Timur, “Kentli hakkı, mülkiyet hakkından üstündür. İyi mimari ve şehre, doğaya zarar vermemek toplumsal sorumluluktur” dedi.


Timur Holding ve Timur Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Üyesi ve Nef markasının kurucusu Erden Timur, ‘klasik patron’ kavramının çok dışında bir isim. Aileden gelen işleri sürdürmekle yetinmedi; foldhome (katlanır ev) gibi daha önce gayrimenkul sektöründe hiç düşünülmemiş bir konsepti de yarattı. Genç yaşta dünya gayrimenkul piyasasının dikkatini çekti. Nef’i “Bizimki patrona kâr vermeyen bir şirket” diyerek özetliyor. Çevreye duyarlılığı hayran bırakan Erden Timur zor sorulara kolay cevaplar verdi.


ŞEHRİ 3 KEZ YIKTIK YAPTIK


2015 sizin için de zor bir yıl mı?

- Biz 2014’te en çok konut satan firma olduk. Son 5 yılda 17 proje gerçekleştirdik....