07 / 05 / 2024

nef projelerinde kampanya

nef projelerinde kampanya

Nef, Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na 4 projesiyle katıldı. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası dahilinde uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olunabiliyor. 

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Nef Arsa’da yüzde 20 indirim fırsatı! 2 bin 345 lira taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Nef, son yeniliği Nef Arsa’da yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Sakarya projesi özelinde yüzde 20 indirim yapılıyor.

Nef tarihin en karlı yatırımına imza attı: Nef Arsa projelerinde satışlar tam gaz!

Türkiye’deki arsaların ortalama bedellerinin son 2 senede iki katına çıktığını vurgulayan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Arsa projesine ilişkin bilgi verdi. Şirketin yeni yatırımlarını da anlatan Timur, sektörü değerlendirdi.

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef projelerinde GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

Projelerinin odağına tasarım ve inovasyonu alan Nef, suyun sağlıklı taşınması yolunda GF Hakan Plastik ürünlerini tercih ediyor.

Nef yüzde 40 indirim kampanyası detayları!

Nef yüzde 40 indirim kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya 14-15 Aralık tarihlerinde geçerli olacak.

Nef projelerinde14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim!

Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde 14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim imkanı sağlanıyor.

5 Nef projesinde 14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim!

Sadece 14-15 Aralık'a özel Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde sayılı dairede yüzde 40 indirimle daireler yeni sahiplerini bekliyor.

Tahincioğlu projelerinde 180 aya 0.79 vade imkanı!

Tahincioğlu yeni başlattığı kampanya kapsamında Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerinde 180 ay vade, 0.79 faiz oranı ile yatırımcılara avantajlı ödeme fırsatı sunuyor...

Teknik Yapı İstanbul projelerinde yüzde 30 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli yüzde 30 indirim kampanyasını başlattı. Sadece 30 ev için geçerli olan kampanya 30 Eylül 2019 tarihinde bitecek. 

Nef projelerinde yüzde 0,79 faiz fırsatı! 366 bin TL'ye!

Nef projelerinde yüzde 0,79 faiz imkanı sunuluyor. Projeler de yer alan konutların fiyatları 366 bin TL'den başlıyor.

Nef Reserve Kandilli yeni kampanya detayları!

Nef Reserve Kandilli yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

nef projelerinde kampanya Haberi

nef projelerinde kampanya

Nef, Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na 4 projesiyle destek veriyor. 4 projesindeki sınırlı sayıda konut için kampanyaya katılan Nef, uygun ödeme seçenekleri ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

"Bugün bir Nef sahibi olun, her gün kazanın!" sloganı ile kampanyayı duyuran NEF, Forbes 2018 “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Projesi” listesinde, kendi bölgesinin en değerli projesi seçilen 4 Nef projesinde satışlar devam ediyor. 

Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası, Nef Bahçelievler, Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Reserve Kandilli projelerinde sınırlı sürede geçerli. Kampanyada kapsamında yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 ay yüzde 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılabiliyor.

Nef Bahçelievler

Toplamda 903 adet daireden meydana gelen Nef Bahçelievler projesinde 3 bin 480 metrekarede 19 adet cadde dükkânı yer alıyor....