07 / 05 / 2024

nef yeni öğrenci evi projeleri

nef yeni öğrenci evi projeleri

Konut, ofis ve alışveriş merkezinin yanı sıra öğrenci evleri ve yaşlı bakım evi gibi yatırımlara da ihtiyaç olduğuna dikkat çekiliyor. Bu alandaki potansiyeli değerlendiren gayrimenkul şirketi Nef, öğrenci rezidansı hayata geçirmeye karar verdi.

Resmen açıklandı! KPSS 60 puanla 7 bin 500 POMEM adayı alınacak! Başvurular başladı!

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) tarafından 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacağı açıklandı. Söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

Nef Koruköy'ün yeni etabında Ekim'e özel fırsat! 1+1'ler 3.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 

Nef Koruköy'ün yeni etabında konut satışları devam ediyor. Projede Ekim ayına özel 1+1 konutlar 3 milyon 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. İşte ayrıntılar... 

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Erden Timur yeni şirket kurdu! Nef'in yatırımları tam gaz! 

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, yeni şirket kurdu. Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. İşte Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İETT aylık öğrenci akbili dolum fiyatı ve tek geçiş ücreti ne kadar oldu! Akbil fiyatları rekor kırdı

Aylık 78 liraya dolan aylık öğrenci akbili İETT'nin yüzde 40 kararından sonra kaç lira oldu. Aylık akbiller rekor kırmaya çok yakın. Tam aylık akbil 430 liraydı yen aylık dolum ücreti bin liraya doğru koşar adım gidiyor. İşte yeni öğrenci ve tam akbil bilet fiyatları...

Nef Arsa Çanakkale ön satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef, yeni projesi Nef Arsa Çanakkale ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef'ten Beykoz ve Bodrum'a yeni proje!

Eylül ayında Nef Çekmeköy projesinde 3. Etap satışlarına başlayacak Nef, İstanbul’da biri Beykoz biri Bodrum iki yeni proje için de çalışmalara başladı.

2022 yılına kadar 93 yeni öğrenci yurdunu hizmete açacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu yıl içinde 46 tane olmak üzere 2022 yılına kadar otel konforunda 93 yeni öğrenci yurdunu da hizmete açacağız. Spor alanındaki yatırımlarımızın meyvelerini gururla topluyoruz." dedi.

Teslim edilmeyen ev için hukuki yoldan ne yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, '123.50 santim yerim karşılığında müteahhidin arsama yakın yerde yaptırdığı yeni öğrenci sitesinde takas konusunda anlaştık. Sözleşme imzaladık. Müteahhit teslim tarihinde daireyi vermekten vazgeçti. Sözleşme ile hukuki yoldan ne yapabilirim?' sorusunu yanıtladı.

Nef arsa geliştirip satacak!

Gayrimenkul şirketi Nef, konut ve öğrenci yurdu yatırımlarından sonra yeni bir alana daha adım attı. Nef yeni yılda arsa geliştirip satacak.

nef yeni öğrenci evi projeleri Haberi

nef yeni öğrenci evi projeleri

Gayrimenkul’de son aylarda ürün çeşitliliği gerektiği mesajları veriliyor.


Konut, ofis ve alışveriş merkezinin yanı sıra öğrenci evleri ve yaşlı bakım evi gibi yatırımlara da ihtiyaç olduğuna dikkat çekiliyor. Bu alandaki potansiyeli değerlendiren gayrimenkul şirketi Nef, öğrenci rezidansı hayata geçirmeye karar verdi. ‘Novu’ adı verilen markayla yatırıma başlayan Nef, ilk adımı da Merter’de attı. Eylül ayında hizmete açılacak Novu Merter Kampüsü’nün ardından 5 yılda 10 kampüs ile 15 bin yatak kapasitesine ulaşması hedefleniyor. 10 proje için 750 milyon lira yatırım yapılacak şirket önce Anadolu sonra da yurtdışında öğrenci evlerine yatırım planlıyor.


Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, projeleri metro ve metrobüse en yakın şekilde konumlandırarak, öğrencilerin gidecekleri yerlere kolay ulaşımını sağlamayı da düşündüklerini söyledi. Türkiye’de üniversite öğrencisi nüfusunun yılda ortalama yüzde 10...