03 / 05 / 2024

Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı ne zaman

Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı ne zaman

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart 2021 tarihinde saat 18:30'da gerçekleştirilecek.

Gürsel Tekin: Konut krizi sadece bir ekonomik sorun değil, aynı zamanda halkın temel haklarına yapılmış bir saldırı!

CHP'li Gürsel Tekin yaptığı açıklamada yaşanan konut krizinin yalnızca ranta dayalı politikaların sonucu değil, aynı zamanda insanların ev sahibi olma hayallerini çalan bir adaletsizlik öyküsü olduğunu söyledi.

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

Daire sahibi olmak isteyenlere müjde! Rize’de bir daire satılacak!

Rize ili, Derepazarı ilçesinde yer alan bir adet daire satılacak. Satışa ilişkin tüm bilgiler kesinleşirken, ihalenin 4 Aralık’ta düzenleneceği açıklandı.

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

İzmir Kınık’ta bir adet arazi satılacak!

İzmir ili Kınık ilçesinde yer alan bir adet arazinin satışa çıkarıldığı öğrenildi. İhale tarihinin 14 Kasım olduğu arsa, açık teklif usulüyle satılacak.

Türkiye'nin göbeğinde yer alıyordu... Bu sefer bir AVM iflas etti: Hepsi tahliye edilecek

Türkiye'de Ankara'nın göbeğinde yer alan bir AVM, iflas bayrağını çekti. AVM içerisindeki tüm esnaflar kısa süre içerisinde tahliye edilecek ve AVM artık hizmet vermeyecek.

TÜİK milyonlarca memur ve emekliye şok yaşattı! Öyle bir karar açıkladı ki...

Memur ve memur emeklisinin bütün dikkati temmuz zammına odaklanmış durumda. Senelik enflasyon hesabına göre yapılan zam düzenlemesinin hemen evvelinde Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mayıs ayı enflasyon hesabıyla alakalı oldukça tepki alan bir düzenlemeye gitti. Ayrıntılar haberimizde.

Aile Bakanlığı'ndan nefes kesecek son dakika müjdesi! Bu kişiler hemen 800 TL ödeme alacak!

Aile Bakanlığı`ndan nefes kesecek bir müjde geldi. T.C. Kimlik kartınızı da kapıp hemen başvurun ve anında 800 TL ödemeyi alın! İşte bütün ayrıntılar...

Şu anda markette fiyatı dudak uçuklatıyor! Bir ürünün fiyatı düşecek az daha bekleyin

Marketlerde şu anda özellikle kış meyveleri ciddi rakamlardan satılıyor. O meyveler arasında yer alan bir meyvenin fiyatının önümüzdeki günlerde düşmesi bekleniyor.

Polatlı Belediyesi 3 dükkan ve bir arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara Üçpınar ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alan bir adet arsa ve 3 adet dükkanı satışa çıkardı.

Yeni bir kaban için, H&M Sonbahar-Kış sezonuna göz atın! 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

H&M Sonbahar-Kış sezonu resmen satışa çıktı. Peki, yeni sezon ürünleri ne kadar? H&M yeni sezonda Paris sokaklarını kendine ilham alan bir stil oluşturdu. Cesur renkler, kareli iki parça, dikkat çekici rahat triko elbiseler ve eğlenceli pilili eteklerle H&M yeni sezon çok şık. İşte 17 Eylül 2022 fiy

Ayçiçek, çay, şeker ve salça derken vazgeçilmez bir ürüne daha dev zam! Şimdi gidip alın

Türkiye'de zam furyası devam ediyor. Ayçiçek yağı, çay, şeker ve salçadan sonra sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alan bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşlara zamlar raflara yansımadan dolaplarını doldurmaları tavsiyesinde bulunuldu.

Ankara'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara'da Yeni Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi...

Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı ne zaman Haberi

Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı ne zaman

Mimarlık ve inşaat süreçlerinin çevresel etkilerini masaya yatırmaya ve yeni çözüm önerileri sunmaya hazırlanan Yeşil Rapido 2021’in Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım başlıklı ilk serisi 3 Mart 2021 tarihinde online olarak yapılacak.

Architecture 2030 Kurucu & CEO’su Edward Mazria’nın Yeryüzü Mimarisi başlıklı konuşmasıyla başlayacak olan program Türkiye Yapı Biyolojisi ve Ekolojisi Enstitüsü kurucu ortağı ve direktörü And Akman ve Popular Science Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Şahin Ekşioğlu’nun katılacağı Sağlıklı Yaşatan Mimarlık paneli ile devam...