02 / 05 / 2024

nefin yeni adresi

nefin yeni adresi

Son 1 yılda 3000'den fazla aileyi ev sahibi yapan, 6 projesiyle de binlerce aileyi evlerine taşıyan Nef, Büyükdere Caddesi, İş Kuleleri 2. kuleye taşındı.

Gayrimenkul zenginlerinin yeni adresi: Kira takip programı!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün geçtikçe derinleşirken, yeni bir uygulama gündeme geldi. Gayrimenkul zenginleri kira takiplerini daha kolay yapmak için artık kira takip programı kullanıyor. Peki kira takip programı nedir? Nasıl işliyor? 

Fırsatçıların yeni oyunu: Arazi fiyatlarını değerlenecek diye arttırıyorlar!

Fırsatçıların yeni adresi tarım arazileri oldu. Son dönemde satışa çıkarılan küçük tarım arazilerinin, "değerlenecek" diye yüksek fiyatlarla satıldığı ortaya çıktı. Uzmanlar arazi alacakları tek tek uyardı.

iQOO Z8 ve Z8x: Fiyat performansın ve uzun pil ömrünün yeni adresi!

iQOO'nun son tanıttığı akıllı telefon modelleri, iQOO Z8 ve Z8x, oldukça ilgi çekici özelliklere sahip. Yeni Z8 serisinin öne çıkan özellikleri ve fiyat detayları ise şu şekilde bulunuyor.

Artan otomobil fiyatlarına karşı yeni yöntem! Sıfır ve ikinci el araba için rota Ticaret Bakanlığı

Artan otomobil fiyatlarının aksine uygun fiyatlı şekilde araba sahibi olmak isteyen kişilerin yeni adresi araba galerileri ve araç ilan sitelerinin haricinde bu kez Ticaret Bakanlığı oldu. İşte detaylar…

Yeni trend: Köy evleri ve bungolovlar!

Pandeminin etkisiyle Türkiye'nin köylerine ilgi arttı. Denizin kenarında ya da denize sadece birkaç kilometre uzaklıkta olan bu köyler tatilcilerin yeni adresi oldu.

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

Koronavirüsten kaçışın yeni adresi ağaç evler!

Koronavirüs salgını sonrasında yaşam standartlarının değişmesiyle birçok kişi yeni konut tiplerine yöneldi. Çok sayıda konaklama seçenekleri ortaya çıkarken bu konaklama seçeneklerden birisi de ağaç evler oldu. 

Markalı konutun yeni adresi: Marmara Caddesi!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olacağının sinyallerinin verildiği Marmara Sanayi Sitesi Caddesi'nde yeni projeler hızla yükseliyor. Alan yeni ofis ve konut alanlarının yeni merkezi haline geldi.

Fırsatçıların yeni adresi hisseli arsalar!

Fırsatçıların yeni adresleri hisseli arsalar oldu. Az miktardaki hisselerine karşılık astronomik rakamlar talep eden fırsatçılar yüzünden, diğer hissedarlar mağdur olduklarını belirterek, kanun değişikliği yapılmasını istedi.

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Gayrimenkulün yeni adresi İzmir!

İzmir son zamanlarda konut projeleriyle göz dolduruyor. Markalı konut projelerinin aranan adresi haline gelen İzmir'de birçok konut ve ofis projesi bulunuyor. İşte 7 markalı konut ve ofis projesi...

Metrolife projesi kalitenin yeni adresi oldu!

Sinpaş tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Metrolife projesi bölgenin değerine değer katmaya devam ediyor. Proje, Sancaktepe’de “kalitenin yeni adresi” olarak öne çıkıyor.

nefin yeni adresi Haberi

nefin yeni adresi

Son 1 yılda 3000'den fazla aileyi ev sahibi yapan, 6 projesiyle de binlerce aileyi evlerine taşıyan Nef taşındı. 


Nef'in yeni adresi, 

Büyükdere Cad. İş Kuleleri, Kule-2, Kat:9 34330 4.Levent