04 / 10 / 2024

N.E.Rastegar Djavahery

N.E.Rastegar Djavahery

Rüya Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi, N.E.Rastegar Djavahery tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu

Ev sahibinden kira vermeyen kiracıya ceza! Tüm eşyalarını dışarı attı! Asıl suçlu kim?

Kiracı ve ev sahibi arasında yaşanan gerilim her geçen gün artarak devam ediyor. Tartışmalara bir yenisi daha eklendi ve bir ev sahibi kira vermeyen kiracının eşyalarını dışarı attı. 

Dev inşaat firması iflasın eşiğinde!

Dev inşaat şirketi iflasın eşiğine geldi ve konkordato başvurusunda bulunduğu kaydedildi. 2006 yılından bu yana faaliyet gösteren Ayos Holding, inşaat, yönetim, temizlik, güvenlik, otomotiv, lojistik ve bilişim gibi farklı alanlarda hizmet veriyordu.

Onlarca fabrika inşa eden ünlü inşaat şirketi iflasın eşiğinde!

Onlarca fabrikada imzası olan ünlü inşaat şirketi Bozkaya İzolasyon İnşaat iflasın eşiğinde. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Ankara'da faaliyet gösteren Bozkaya İzolasyon İnşaat konkordato talebinde bulundu. 

Temmuz ve Ağustos 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen yeni projelerine başvuru yapmak isteyen neler yapması gerektiğini araştırıyor. İşte E-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu...

TOKİ'ye başvuranlar ve kurada ismi çıkanlar dikkat! Hemen e-Devlet'ten bunu yapın: Cumhurbaşkanlığı açıkladı! 

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, TOKİ'nin proje durumlarının e-Devlet'ten sorgulanabildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Soner Yalçın Çeşme'deki lüks malikanesini 47 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın, İzmir Çeşme'deki lüks villayı satışa çıkardı.  350 metrekare kapalı kullanım alanına sahip ultra lüks 7+2 villanın satış bedeli 47 milyon TL olarak açıklandı. 

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

ŞOK'tan 14 Şubat kataloğu! ŞOK'ta yarın kağıt havludan, gıdaya, elektonik eşya ve kişisel ürünlerde indirim firsatı!

ŞOK Marketler zinciri 14 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, yarın çeşitli ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. Sinbo Airfryer 2.999 TL, 6'lı Çelik Yemek Kaşığı / Çatalı 89,95 TL, 120x170 cm Koza Hai Peluş Halı 699 TL.

Artan kiralar esnafı iflasın eşiğine getirdi! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, “Artan kiralar ve girdi maliyetlerinin yükselmesi'' esnafı iflasın eşiğine getirdiğini söyledi. 

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Kentsel dönüşüm başvuruları e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması amacıyla Kentsel Dönüşüm Yasası yürürlüğe girdi. Konutunu yenilemek isteyenler kentsel dönüşüm başvurularının e-Devlet'ten nasıl yapıldığını araştırıyor. İşte merak edilenler...

N.E.Rastegar Djavahery Haberi

N.E.Rastegar Djavahery

Rüya Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi, N.E.Rastegar Djavahery tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu. Rüya Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Rüya Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi adres: Cağaloğlu, Bab-ı Ali Caddesi, Alemdar Mahallesi, Tasvire Han, Kat:1...