09 / 05 / 2024

Neşet Çağlayan kentsel dönüşüm açıklaması

Neşet Çağlayan kentsel dönüşüm açıklaması

Hürriyet, Tekke ve Arapzade mahallelerinde yüksek katlı binalar yapılmasının imkânsız olduğunu dile getiren Orhangazi Belediye Başkanı Çağlayan, tek çarenin kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

İzalei Şuyu davası nedir? İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

İzale-i Şuyu, paylı veya elbirliği mülkiyetine konu taşınır veya taşınmaz malda ortaklar arasındaki paydaşlığa son vererek kişisel mülkiyete geçişi sağlayan bir dava türü olarak ifade ediliyor. Peki, İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 ne zaman açıklanacak?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her sene Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 ne zaman açıklanacak?

Neşet Tarhan'dan 'sanayi sitesi taşınsın' çağrısı!

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi sitesinin ilçe dışına çıkartılması gerektiği önerisinde bulundu.

Çağlayan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İBB,Çağlayan Meydanı'nı örnek teşkil edecek bir meydana dönüştürmek için çevredeki yapılaşmaya da müdahale edecek. Bu kapsamda meydanın çevresindeki binalar yıkılarak meydan yeniden düzenlenecek...

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

Çağlayan Bedir Camii büyüyor!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi’ndeki parkta bulunan Bedir Camii'nin alanı büyüyor. Cami ile alınan büyüme kararı İBB Meclisi'ne sunuldu...

Bursa Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde inşa edilen Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapımı süren merkezde incelemelerde bulundu.

Ayazağa'da kentsel dönüşüm soruşturması!

Sarıyer'in Ayazağa Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşümde sorunlar bitmiyor. Kentsel dönüşüm sözleşmesi imzalayan bazı firmaların kendilerini kandırdığını söyleyen vatandaşlar şikayette bulundu.

Orhangazi Yenisölöz'de imar sorunu çözüldü!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın yeni durağı Yenisölöz Mahallesi’ydi. Başkan Çağlayan, 1999 yılından bu yana yaşanan ve ciddi sorunlara neden olan imar problemi ile ilgili müjdeli haberi de mahallede verdi.

Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

Mint Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mint Çağlayan projesinde peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim yapılıyor. Peki Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

MİNT Çağlayan satışa çıktı! Metrekaresi 6 bin 750 TL'ye!

Sefer Altıoğlu ve Erden Timur’un birlikte hayata geçirdiği MİNT, kentsel dönüşüm projeleri ile yükseliyor. MİNT Çağlayan, MİNT Şişli ve MİNT E-5'ten oluşan 3 proje bu yıl içinde satışa çıkacak. MİNT Çağlayan projesi ise satışta.

Bursa Orhangazi'de projeler teker teker gerçekleşecek!

Bursa Orhangazi Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl projelerin teker teker hayata geçeceğini belirtti. Çağlayan, vatandaşların yararlanabileceği alternatif sosyal yaşam alanlarının inşa edileceğini söyledi.

Neşet Çağlayan kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Neşet Çağlayan kentsel dönüşüm açıklaması

Hürriyet, Tekke ve Arapzade mahallelerinde yüksek katlı binalar yapılmasının imkânsız olduğunu dile getiren Orhangazi Belediye Başkanı Çağlayan, tek çarenin kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi. Mahalle meclisleri toplantısına Hürriyet Mahallesinde devam eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, mahallenin bugüne kadar siyasiler tarafından oy deposu olarak görüldüğünü söyledi. Bu anlayışı yok edeceklerini ifade eden Çağlayan, "Hiirriyet'in bu sıkıntısını en iyi bilenlerden birisiydim. Bu sıkıntıyı ortadan kaldıracak çalışmaları seçim sonrasında da yavaş yavaş ortaya koymaya başladık" dedi. Çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Çağlayan, kentsel dönüşümün Hürriyet, Teleke ve Arapzade mahalleleri için artık tartışılması ve ön plana çıkarılması gereğine işaret eden Çağlayan, "Buralarda yüksek katlı bina yapmamız ya da kendi evinizin üzerine kat çıkılması neredeyse imkânsız. Bu nedenle tek çare, kentsel dönüşüm projesidir" dedi. 



Olay...