10 / 05 / 2024

Neşet Tarhan özgeçmiş

Neşet Tarhan özgeçmiş

Mersin Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan kimdir? Neşet Tarhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Neşet Tarhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Neşet Tarhan..

En büyük banknot 200 TL ile artık ne et, ne peynir, ne de zeytinyağı alınamıyor!

Yüksek enflasyon ortamında fiyatlar sürekli artarken en büyük banknot olan 200 TL değerini kaybetti. Artık 200 lira ile markete gidildiğinde ne et, ne peynir, ne de zeytinyağı alınamıyor. 

Merkez Bankası'ndan rekor dolar alımı! Doların yönü ne olur? Yükselecek mi, düşecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) analitik bilanço verilerine göre geçen hafta 11 milyar dolar ile tarihi bir döviz alımı gerçekleştirdi. Peki bundan sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Dev kurumdan 2024 yılı petrol için 90 dolar tahmini! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? 

Dev kurum,Goldman Sachs, 2024 yılı brent ham petrolü için 90 dolar tahmininde bulundu. Açıklamanın ardından akıllara hemen 'akaryakıta indirim mi gelecek?' sorusu geldi. Peki yeni yılda akaryakıt fiyatları ne olur, indirim gelecek mi?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

İstanbul'da 65 yaş üstüne ücretsiz akbil iptal mi oldu? 

İBB, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı sonrasında toplu taşımaya zam geldiğini duyurdu. Peki, İstanbul'da 65 yaş üstüne ücretsiz akbil iptal mi oldu? İşte detaylar...

Fiyatlar peş peşe güncellendi: Akaryakıt ne kadar, kaç TL? 4 Ağustos bugün LPG'ye benzine motorine zam geldi mi?

Petrol fiyatları tarafındaki yükseliş pompa fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Bu kapsamda güncel fiyatlar milyonlarca kişi tarafından merakla takip ediliyor. Peki, bugün akaryakıt fiyatları ne kadar, zam geldi mi? İşte detaylar...

Merkez Bankası faiz artırırsa dolar ne olur? Dolar yükselir mi, düşer mi?

Yatırımcılar, Merkez Bankası'nın yarın açıklayacağı karara odaklandı. Faiz artışı beklenen kararın dolar üzerinde nasıl bir etkisi olacağı merak ediliyor.  Peki faiz yükselirse dolar ne olur? Yükselir mi, düşer mi? İşte ayrıntılar...

Piyasa dehası İslam Memiş'ten kritik yorum! Borsa yükselecek mi? düşecek mi? 

Borsa üzerinde ki dalgalanma tüm süratiyle devam ederken uzmanlardan da açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bist 100 düşecek mi, Borsa İstanbul'da son durum ne? Borsa yükselecek mi? düşecek mi? İşte detaylar.

Borsada seçimlerden sonra ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 

Borsa İstanbul'da seçimlerden sonra ne olacağı sık sık araştırılıyor. Peki borsada seçimlerden sonra ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 

Jaguar F-PACE kaç TL oldu? Zam geldi mi? 18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Dinamik sürüş ile mükemmel yakıt verimliliğini bir araya getiren Jaguar F-PACE'in fiyatı resmi olarak açıklandı. Jaguar F-PACE'in fiyatı ne kadar? Zam geldi mi? İşte 18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro alalım mı? sorusuna yanıt hemen İslam Memiş'ten geldi

Güne yükselişle başlayan euro bugün açılışta 21,54 TL seviyesinden işlem gördü. Yatırımcılar ise euronun ne olacağını merak ediyor. Euro ne olacak yükselecek mi, düşecek mi? 14 Nisan 2023 euro/TL kuru.

KYK şubat ayı yurt ücreti ödenecek mi? KYK şubat ayı yurt ücreti ne zaman iade edilecek mi?

KYK Şubat ayı yurt ücretine dair araştırmalar hız kazandı. Peki KYK şubat ayı yurt ücreti ödenecek mi? İşte ayrıntılar!

Gram altının 2 gün sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi! Dikkat edelim!

Altın Kahini İslam Memiş, gram altının  2 gün sonra ne kadar olacağını açıklayarak rakam verdi ve ''dikkat edelim'' diyerek uyardı. Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi düşecek mi?

Neşet Tarhan özgeçmiş Haberi

Neşet Tarhan özgeçmiş

Neşet Tarhan kimdir?

Neşet Tarhan, 1950 Adana doğumlu. Ziraat Fakültesi mezunu olan Neşet Tarhan, “Türkiye’de Tarımsam Kooperatifçilik” konusunda, işletme alanında yüksek lisans yaptı.


1971 – 1980 yılları arasında Köy İşleri ve Ticaret Bakanlıklarında Bölge Müdür Yardımcılığı, Bakan Danışmanlığı, Genel  Müdür Yardımcılığı yaptı. 1980 - 2004 yılları arasında Mersin  Büyükşehir ve Yenişehir Belediyelerinde Teknik Başkan Yardımcılığı yaptı.


Mersin İdman Yurdu As Başkanlığı,  Belediyespor   Yöneticiliği yaptı; Halspor’un  kuruculuğunu  üstlendi.


Çeşitli gazetelerde belediyecilik üzerine çok sayıda yazısı yayımlandı. Dünya Bankası  Çukurova  Kentsel  Gelişme  Projesi ‘nde Proje Yöneticiliği yaptı.


Fransa, İtalya, Avusturya, Almanya, Macaristan, İspanya, Hollanda gibi ülkelerde belediyecilik üzerine incelemelerde bulundu.


Çeşitli sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yaptı. Emekliliğinden sonraki dönemde SPK ( Sermaye Piyasası Kurulu) Değerlendirme Uzmanlığı yaptı.


Eşi Sembol Tarhan Mersin Üniversitesi’nden emeklidir.


Kızı Erinç Ankara Üniversitesi Siyasal...