20 / 05 / 2024

Neslişah Alkoçlar çiftlik

Neslişah Alkoçlar çiftlik

Neslişah Alkoçlar, alışveriş sitesi 'shopigo'ya hem poz, hem de röportaj verdi. Neslişah Alkoçlar yakında bir çiftlik kuracağını ve de şirketini büyütüp yurt dışına açılacağını söylüyor.

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi Alkoçlar Otelcilik AŞ iflas etti!

Türkiye turizm sektörünün 'en güçlü' markaları arasında yer alan Alkoçlar Otelcilik AŞ iflas etti. İflas kararı ile beraber şirketin tasfiyesine geçildi.

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

100 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 17 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler özellikle tiny house tatilcilerin bir hayli ilgisini çekiyor. Hem küçük hem de ergonomik oluşu tatilin rotasını buralara çekiyor. Peki bu yapılar ne kadar? İşte detaylar!

Ahşap ev için ruhsat gerekir mi? Ahşap ev soğuk olur mu?

Ahşap evler denilince çoğumuzun aklına hemen bungalov evler gelmektedir. Bu yapılar özellikle tatil bedellerinin vazgeçilmez yapıları olmuştur. Peki bu ahşap yapıların özellikleri nelerdir? İşte detaylar!

Ankara Beypazarı'nda ahşap ev ve arsası satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

Tanmeıah İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanmeıah İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Qussaı Alabboud tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü mercek altında! Firmalar, şahıslar, emlakçılar herkes denetime girebilir

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gayrimenkul sektöründeki olağan dışı fiyat artışlarını merceğe aldıklarını açıkladı. Bakanın açıklamasına göre piyasada spekülasyon yapan firma, şahıs ya da emlakçılar denetime girebilir. Gayrimenkul kazancını doğru beyan etmeyenler de incelemeye tabi olacak.

Bitcoin yükselecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin yükselecek mi? İşte yatırımcıların merak ettiği o sorunun yanıtı...

Tutmaç İnşaat Ahşap Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tutmaç İnşaat Ahşap Mühendislik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Güler tarafından kuruldu.

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine taşındı!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, tam kapanma öncesinde yeni evlerine taşındı. Aslışah Alkoçlar yeni evini takipçileriyle paylaştı.

Neslişah Alkoçlar çiftlik Haberi

Neslişah Alkoçlar çiftlik

Ender-Gülşah Alkoçlar'ın kızı Neslişah Alkoçlar 2 yıl önce organik gıda sektörüne girmiş, 'Raya' adlı bir şirket kurmuştu. 


Neslişah Alkoçlar, alışveriş sitesi 'shopigo'ya hem poz, hem de röportaj verdi. Neslişah Alkoçlar yakında bir çiftlik kuracağını ve şirketini büyütüp yurt dışına ; açılacağını...