12 / 05 / 2024

Neslişah Sultan Aile Sağlığı Merkezi açılış

Neslişah Sultan Aile Sağlığı Merkezi açılış

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Neslişah Sultan Aile Sağlığı Merkezi’nin Fatih’te gerçekleşen açılış törenine katıldı. Davutoğlu, "Sağlık merkezleri adeta şifa ve şefkat kucağı gibi” dedi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı şartsız personel alıyor! Başvuruları kaçıranlar ah vah etmesin! İşte kontenjanlar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, personel alımına başladı. Başvuru yapmak isteyenler işte kontenjanlar!

145 yıllık Karadeniz-Akdeniz Otoyolu'nun yüzde 84'ü tamam!

Osman Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen, 2’nci Abdülhamid'in rüya projesi 145 yıllık Karadeniz- Akdeniz Otoyolu Projesi’nin yüzde 84’ü tamamlandı.

Mihrişah Valide Sultan İmareti açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Eyüpsultan'da, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Mihrişah Valide Sultan İmareti'nin açılışını gerçekleştirdi.

Atina'da ev kiralayan mülteci aile dolandırıldı!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir internet sitesinden bulduğu evi kiralamak isteyen Suriyeli mülteci aile, kendisini emlakçı olarak tanıtan bir şahıs tarafından dolandırıldı.

228 yıllık Mihrişah Valide Sultan İmarethanesi'ndeki restorasyon tamamlanıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Eyüpsultan'da restorasyonuna devam eden 228 yıllık Mihrişah Valide Sultan İmarethanesi'ndeki çalışmaları inceledi.

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun yüzde 95'i tamam!

Osmanlı padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen ve II. Abdülhamid zamanında da projesi çizilen Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun yapım çalışmalarının yüzde 95'i tamamlandı...

Beyza Uyanoğlu ve Neslişah Düzyatan yeni mağaza açtı!

Beyza Uyanoğlu ve Neslişah Düzyatan’ın kurucusu oldukları Türk mağazası Beyz-i Şah konsept mağazası cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı törenle açıldı

Yeşilköy Özel Vahide Sultan Huzurevi taşeron firmaya mı kiralandı?

Yeşikköy Bakyaşam Huzurevi'ne yerel seçimler öncesinde Özel Vahide Sultan Huzurevi tabelası asıldı. Binanın Belediye Meclisi'nin aldığı kararla üçüncü şahıslara yani taşeron firmaya kiralandığı iddia edildi...

Çorum Koyunbaba Köprüsü restore edildi!

Osmanlı Padişahı Sultan 2. Bayezit tarafından Çorum'un Osmancık ilçesine inşa ettirilen Koyunbaba Köprüsü, 5 yıl süren restorasyon çalışmasından sonra orijinal haline döndürüldü.

Karadeniz-Akdeniz Otoyol Projesi’nde sona yaklaşıldı!

Osmanlı Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk defa gündeme gelen, 2’nci Abdülhamid zamanında projesi çizilen 143 yıllık rüya, Karadeniz-Akdeniz Otoyol Projesi’nde sona gelindi.

Karadeniz-Akdeniz Otoyol Projesi’nde sona gelindi!

Osmanlı Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen, 2’nci Abdülhamid zamanında projelendirilen 143 yıllık rüya, Karadeniz-Akdeniz Otoyol Projesi’nde sona gelindi. 

Neslişah Sultan Yalısı 110 milyon TL'ye satıldı!

Selahattin Beyazıt'ın Kandilli'deki yalısı, 2012 yılında oğlunun borçları nedeniyle icra yoluyla GSD Holding'e geçmişti. Yalı geçtiğimiz aylarda yeniden satışa çıktı ve iş adamı Sinan Dereli tarafından satın alındı. Dereli, yalı için 110 milyon TL ödedi...

Karadeniz- Akdeniz Yolu Projesi'nde sona yaklaşıldı!

Karadeniz- Akdeniz Yolu Projesi gündeme ilk olarak Osmanlı Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde gelmişti. 50 ili ilgilendiren  yol projesinin 2019'da tamamlanması öngörülüyor. 

Neslişah Sultan Aile Sağlığı Merkezi açılış Haberi

Neslişah Sultan Aile Sağlığı Merkezi açılış


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Neslişah Sultan Aile Sağlığı Merkezi’nin Fatih’te gerçekleşen açılış törenine katıldı.


Davutoğlu; “Kuruluşlar arasında ilk adım sağlık merkezleri diğerlerinden çok daha önemli ve daha anlamlı. Çünkü ilk adım sağlık merkezleri adeta şifa ve şefkat kucağı gibi” dedi.


Törende Davutoğlu’nun yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı,  Fatih Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kaymakamı Ahmet Ümit yer aldı. Protokol konuşmalarıyla başlayan tören Sare Davutoğlu’nun konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilmesiyle devam etti. Davutoğlu, konuşmasının ardından açılış kurdelesini keserek Neslişah Sultan Aile Sağlığı Merkezini hizmete açtı.


Sağlık Merkezleri Adeta Şifa Ve Şefkat Kucağı Gibi


Sağlık merkezleri açılışları hem bir vatandaş olarak hem bir hekim olarak katılmaktan büyük onur duyduğunu ifade eden Davutoğlu; “Katkıda bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğum güzel...