05 / 05 / 2024

nestavilla melisa

nestavilla melisa

Pratik hazır konut markası Nestavilla, ayda 488 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Arsanız hazırsa evinizi 15 gün içerisinde kuran Nestavilla, kişiye özel projeler de üretiyor

Melisa Konakları'nda teslimler Kasım'da!

Melisa Konakları projesinde peşine indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Melisa Konakları'nda villa fiyatları ne kadar? İşte Melisa Konakları ile ilgili merak edilenler...

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Goldmaster'den Anneler Günü fırsatı! İşte indirimli ürünler! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü kampanyası çerçevesinde rondodan airfryere, saç düzleştiriciden epilatöre birçok küçük ev aleti ve kişisel bakım ürününde fiyatları indiren Goldmaster, geniş hediye alternatifi sunuyor. Peki, Goldmaster Melisa İyonik Saç Düzleştirici kaç TL? İşte detaylar...  

Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Melisa Aküzüm tarafından kuruldu.

Melisa Şenolsun Cihangir'e taşındı!

Son olarak Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna katılan oyuncu Melisa Şenolsun Cihangir'e yerleşti.

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Çırak ve Melisa Zeynep Şahin ortaklığında kuruldu.

Mag Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Melisa Gülnar tarafından kuruldu.

Sibel Can'ın 'satmayacağım' dediği Miami'deki evi!

Miami'deki evini satmayacağını söyleyen Sibel Can'ın kızı Melisa, Miami'den fotoğraflar paylaştı. Melisa'nın annesi Sibel Can'ın Miami'deki evinde arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı iddia edildi.

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Melsa Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Melsa Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Melisa Kabasakal tarafından kuruldu.

Melisa Ilıcalı'ya 10 milyon TL'lik ev alınacak!

Silivri’de iki gün önce boşanan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin üzerinde anlaşma sağladığı protokolün detayları belli oldu. Buna göre, Şubaşı kızları Melisa’nın üzerine yapılacak 10 milyon TL değerindeki evde oturacak.

Acun Ilıcalı Kuruçeşme'den ev aldı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı ve kızları Melisa'yla birlikte yaşamak için Boğaz'dan ev aldı. Ilıca'nın aldığı evin fiyatının 40 milyon lira olduğu öğrenildi.

Mels Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mels Yapı Anonim Şirketi Ümit Uçar ve Melisa Ay ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

nestavilla melisa Haberi

nestavilla melisa

Arsanız hazır ve üzerine yazlık bir ev inşa etmek istiyorsanız, pratik hazır konut markası Nestavilla, hızlı ve ekonomik çözümler üretiyor.  Firma, 15 gün içinde elindeki ev modellerinden birini kurup, ayda 488 TL taksitle yazlık ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Nestavilla ayrıca kişiye özel farklı ihtiyaçlar için kişiye özel projeler de üretiyor.

Çoğunlukla bahar aylarından başlayarak yaz mevsiminde talebin artış gösterdiği pratik hazır konut Nestavilla'yı en çok arsası hazır olan orta gelir grubu ve emekliler tercih ediyor. Standart ev tiplerinin dışında kişiye özel projeler de tasarlayabilen ve üretebilen Nestavilla, müşterilere çok uygun ödeme seçenekleri de sunuyor. Firmanın en çok tercih edilen modellerinden biri olan Melisa, 31 bin 500 TL'ye satılıyor. 7 metrekarelik terası ile birlikte 68 metrekare olan 2+1 odalı Melisa...