01 / 05 / 2024

Netflix film platosu

Netflix film platosu

Netflix, eski bir askeri üssü büyük bir film çekim platosu haline getirmeyi istediğini belirtti. Netflix, New Jersey'deki bu askeri üsse talip oldu

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Netflix kullanıcılarına kötü haber: Fiyatlara bir kez daha zam geldi

Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Netflix, Türkiye'de fiyatlarını bir kez daha artırdı. Eylül ayında platformun standart planını 97,99 TL'ye yükselten Netflix, şimdi bu fiyatı 149,99 TL olarak revize etti.

Netflix'e zam geldi! Dünyanın en pahalı aboneliği Türkiye'de! Ücretler ne kadar, kaç TL oldu?

Netflix Türkiye abonelik ücretlerine zam geldi, kullanıcıları şaşırttı! İşte detaylar...

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ömer Akdeniz tarafından kuruldu.

Netflix'ten sosyal medyanın gündemine oturan iş ilanı: Başvurusu kabul edilenler 900 bin dolar maaş alacaklar

Sosyal medya bunu konuşuyor! Netflix'in, yılda 900 bin dolara kadar maaş alacak yapay zeka uzmanı için yayımladığı iş ilanı gündeme oturdu.

Exxen, Spotify, Youtube Premium, Netflix platformları kullananlar! Yüzde 50'si iade edilecek!

Bazı dijital platform harcamalarının yarısının karşılanacağı haberi duyuruldu. Netflix, Youtube Premium, Exxen, Spotify ve Amazon Prime gibi birçok dijital platform ödemelerine destek geldi. Bu platform kullanıcıları artık yarı fiyatına ödeme yaparak indirimli kullanmak mümkün olacak. 

Netflix şifre paylaşımını yasakladı, abonelikte artış yaşandı!

Netflix kısa süre önce şifre paylaşımına kısıtlama getirmişti. Bu kısıtlamaların sonucunda, Netflix aboneliklerinin artışı gözden kaçmadı. Dünya çapında dizi ve film platformu olan Netflix, getirdiği yasakların sonucunu olumlu bir şekilde almaya başladı. 

Netflix şifre paylaşımı yapanın faturasına yansıma yapacak! Bakın şifre paylaşan ne kadar ödeyecek?

Netflix, kullanıcıların hesaplarını paylaşma alışkanlıklarına yönelik yaptığı sıkı denetimlerin ardından, ABD'deki kullanıcılarından hesap paylaşımı için ücret talep etmeye başladı. Hesap sahibiyle aynı evde yaşamayan kişiler ek ödeme ile hesap paylaşımdan yararlanabilecekler.

Netflix şifre paylaşımına yönelik önlemler başladı

Netflix, müşterilerini parola paylaşma günlerinin sona erdiği konusunda uyarmaya başladığını söyledi. Yayıncı, üyelere gönderdiği bir e-postada şunları söyledi: “Netflix hesabınız sizin ve birlikte yaşadığınız insanlar, yani eviniz içindir.”

Netflix, şifre paylaşımına karşı önlemlerini genişletiyor ve ABD'den ücret talep ediyor!

Netflix, şifre paylaşımıyla ilgili yeni önlemler alarak ABD'de ücretlendirme politikasını uygulamaya başladı. İşte ayrıntılar...

Netflix, ABD'de şifre paylaşımına yönelik baskı başlattı

Netflix kullanıcıları, yayın devinden bir kez daha rahatsız olmaya başladı. Netflix'in ücretsiz hesap paylaşımını ortadan kaldırmak için tasarlanan ücretli paylaşım planı, bu yılın başlarında Kanada, Yeni Zelanda, Portekiz ve İspanya olmak üzere dört ülkede daha uygulandı.

Netflix film platosu Haberi

Netflix film platosu

Netflix, eski bir askeri üssü büyük bir film çekim platosu haline getirmeyi istediğini belirtti. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; New Jersey'deki Fort Monmouth askeri üs, gelecekte Netflix orijinal yapımları için büyük film çekim platosu haline gelebilir. Fort Monmouth askeri üssü, 2011'de ABD hükümeti tarafından resmen kapatılmıştı. 

Netflix yetkileri, geçen hafta, Fort Monmouth'taki 289 dönümlük alan için teklif verme niyeti olduğunu duyurdu. Birkaç gayrimenkul yatırımcısı, eski askeri üssün 54 milyon dolar değerindeki çok daha küçük bir kısmı için 100 milyon dolardan fazla teklif sundu. Fakat bu anlaşmalar yapılmadı. Bu durumda Netflix'in arazi için ne kadar ödeyebileceğiyle ilgili bir gösterge olabilir. 

VALİ VERGİ KOLAYLIĞI SAĞLADI

New Jersey Valisi Phil Murphy, Netflix gibi büyük şirketlere vergi kolaylığı sunarak, film yapım merkezleri kurmalarına imkan...