05 / 05 / 2024

nevin duran yeni evi

nevin duran yeni evi

Eşi felçli olan ve tek çocuğu ile baraka bir evde yaşamlarını sürdürmek zorunda olan Nevin Duran’a Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü yardım eli uzattı.

Yedieminlerde bulunan araçların satışında yeni düzenleme...

Yediemin otoparklarındaki atıl duran 1,5 milyon hacizli aracın ekonomiye kazandırılması için uygulamaya sunulan düzenlemede yarın yeni aşamaya geçileceği açıklandı. Bu kapsamda, vatandaşlar yarından itibaren 10 gün içinde araçlarını geri alabilecek. İşte ayrıntılar...

Bursa'da inşaatlar için ‘yeni plan’ çözümü!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü yazısında Bursa'da ''İmar planlarının iptaliyle duran inşaatlar için ‘yeni plan’ çözümü''nü kaleme aldı.

Sertan Duran'dan Fikret Yeni'ye köprü yanıtı!

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili basın toplantısı düzenledi. Duran, dün yaptığı açıklamalarla köprüyü eleştiren Fikret Yeni'yi şantiye sahasına davet etti..

Düzce Belediyesi'nden Nevin Duran'a yeni ev!

Eşi felçli olan ve tek çocuğu ile baraka bir evde yaşamlarını sürdürmek zorunda olan Nevin Duran’a Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü yardım eli uzattı.

ERA Gayrimenkul’den 4 yeni seminer!

Eğitime verdiği destekle girişimci adaylarının arkasında duran ERA Gayrimenkul Türkiye, yeni seminerleriyle franchise adaylarına kazancın formülünü açıklıyor.

Bakanlık, Alsancak TRT binaları için yeni imar planı hazırladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir'in Konak ilçesine bağlı Alsancak semtinde 29 yıl önce 12 milyon lira harcanarak inşaasına başlanan, ancak projeden vazgeçilmesi sonrasında 26 yıldır kentin ortasında harabe şeklinde duran TRT stüdyo binaları için yeni

Ankara Nevin Gökçek Kursu'nun yeni binasının temeli atıldı!

Ankara Nevin Gökçek Hafızlık Kursu'nun yeni binası için temel atma töreni yapıldı. Program hoca Mustafa Acar tarafından yapılan duanın ardından sona erdi.

Bergama Kültür Merkezi'nde yeni ihale süreci başladı!

Yüklenici firma ortağının vefatı nedeniyle yapım işlemleri duran Bergama Kültür Merkezi 'nde yeni ihale süreci başladı. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ihale sürecinin başladığını duyurdu.

Depremde duran Avcılar metrobüsle ayağa kalktı!

Marmara Depremi ’nden sonra emlak piyasası duran Avcılar, metrobüs hattı sayesinde ayağa kalktı. Markalı ve yeni deprem yönetmeliğine göre inşa edilmiş sitelerle fiyatlar yukarı çıktı.

Duran Sandwiches yeni mağazalar açacak!

İş dünyasının tercihi olan Duran Sandwiches yetkilileri yeni şubeler açacaklarını duyurdu...

Park Otel, Taksim'in yeni parkı olmaya hazırlanıyor!

Tam 22 yıldır Taksim'de enkaz halinde duran Park Otel, bir yıl sonra yeni yüzüyle hizmete girecek. En üstteki üç kat yıkılıyor, bina 60 santimetre kısaltılıyor. Otel, böylece Alman konsolosluğu'yla aynı yükseklikte olacak

Antalya'ya 15 yeni otel yapılacak!

 Bu yıl 11 milyon turist hedefindeki Antalya'da iki yıldan bu yana kriz nedeniyle duran yatırımlar yeniden start aldı. 500 milyon euroluk yatırımla 15 yeni 5 yıldızlı otel daha yolda...

Sacit Duran: Caprice Gold yeni mağdurlar oluşturur

Jet Fadıl'ın davalı ortağı Sacit Duran, Caprice Gold projesi ile Fadil Akgündüz'ün yeni mağdurlar yaratacağını söyledi

nevin duran yeni evi Haberi

nevin duran yeni evi


Eşi felçli olan ve tek çocuğu ile baraka bir evde yaşamlarını sürdürmek zorunda olan Nevin Duran’a Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü yardım eli uzattı. Duran ailesini ziyaret eden, Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü koordinatörü Meclis Üyesi Gönül Asuk ile müdür Ayşe Kılıç, ailenin yeni bir eve taşınmasını sağladı. Hayırseverlerin de katkısı ile ev eşyaları temin edildi. Mahalle muhtarlarının da katkısı ile yardıma muhtaç ailelerle temasa geçtiklerini belirten Meclis üyesi Gönül Asuk, ‘ Belediye imkanları ve hayırseverlerin de desteği ile yardıma muhtaç aile ve kişilerin eksikliklerini tamamlıyoruz’ dedi. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç da, yardıma muhtaç kişiler için müdürlüğün araştırma yaptığını ifade ederek ‘ Yardıma muhtaç olan kişiler için muhtarlıklarımız ile görüşmelerimiz oluyor. Başvuruları da değerlendiriyoruz. Belirlenen aile ve...