28 / 04 / 2024

nevşehir akaryakıt satış ve bakım istasyonu ihalesi

nevşehir akaryakıt satış ve bakım istasyonu ihalesi

Nevşehir Belediyesine ait Bekdik Mahallesi'nde bulunan akaryakıt satış ve bakım istasyonu 18 Mart 2015 Çarşamba günü 2 milyon 2 bin 949,75 TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Akaryakıt satışlarında yeni dönem!

PÜİS Başkanı İmran Okumuş, akaryakıt bayilerinin satış fiyatı ne olursa olsun aynı kârı elde etmelerini içeren sistemin değişeceğini duyurdu. Okumuş, uzun süredir bu durumdan şikayetçi olan bayilerin sistem değişikliğine ilişkin talebinin kabul gördüğünü ifade etti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi akaryakıt istasyonu satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım Kıran'da yer alan akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Trabzon Büyükşehir'den 25 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satıyor...

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 4 arsa! 1 milyon 780 bin 190 TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Bekdik ve Cevher Dudayev mahallelerinde yer alan 4 arsayı 1 milyon 780 bin 190 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

TOKİ'den Nevşehir'e ticari satış birimleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Ürgüp Üçgüzeller Mevki Ticari Satış Birimleri, Turizm Danışma, Wc ve Mescit Üniteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 10 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Nevşehir'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık şarap fabrikası!

T.C. Nevşehir İcra Dairesi, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Bahçelievler Mahallesi, 2517 ada 2 parselde kayıtlı kargir şarap fabrikası ve bahçesini 7 milyon 347 bin 250 TL'ye satıyor...

Ordu'da 13.6 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orbel İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ordu Altınordu'da yer alan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Akaryakıt istasyonunun satış bedeli 13 milyon 637 bin 781 TL olarak belirlendi.

Nevşehir Merkez'de 16.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Nevşehir Satış Memurluğu, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, NAR/YENİ Mahallesi, Çağlıbağ mevkii, 754 ada 1 parselde yer alan arsayı 16 milyon 241 bin 600 TL'ye satıyor...

Nevşehir Belediyesi'nden esnafa kira ve nakit desteği!

Nevşehir'de tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını sebebiyle, belediyeye ait iş yerlerinde faaliyet gösteren esnafın kira bedellerinin öteleneceği, kentteki kahvehane işletmecilerine de 500'er lira hibe desteği sağlanacağı açıklandı.

Ordu'da 14.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orbel İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ordu Altınordu'da yer alan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı.

nevşehir akaryakıt satış ve bakım istasyonu ihalesi Haberi

nevşehir akaryakıt satış ve bakım istasyonu ihalesi

İLİMİZ BEKDİK MAHALLESİ, TAPUNUN 16-J-4 PAFTA, 3161 ADA, 2 PARSELDE BULUNAN 4625,75 M2 ARSA SATILACAKTIR (AKARYAKIT-LPG SATIŞ VE BAKIM İSTASYONU RUHSATLI)


Nevşehir Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Nevşehir Belediyesine ait İlimiz Bekdik Mahallesi 4. Mıntıka tapunun 16-J- 4 pafta, 3161 ada, 2 parselde bulunan 4625,75 metrekare arsa, Belediyemiz İmar Planında Akaryakıt Satış ve Bakım istasyonu olarak gözüken taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale kanununun 35/a Maddesi uyarınca kapalı teklif usulü İhaleye çıkarılmıştır.

2 - İhale 18 Mart 2015 Çarşamba günü Saat:14:00'da Nevşehir Belediye Meclis toplantı salonunda yapılacaktır.

3 -İhaleye katılacak isteklilerden aşağıda sıralanan şartları taşıması ve istenen belgeleri ibraz etmesi şarttır.

A. Kanuni ikametgâh sahibi olmak.

B. Türkiye'de tebligat için adres göstermesi.

C. Geçici teminatı yatırması ve şartnamede istenen diğer belgeleri eksiksiz vermesi.

D. İmza sirküleri vermesi

a) Gerçek...