02 / 05 / 2024

Nevşehir Avla Dağı

Nevşehir Avla Dağı

Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Kapadokya Bölgesi Avla Dağı ve çevresi ile ilgili sit irdeleme çalışmalarının ivedilikle tamamlanarak sonuçların Kurul'a sunulmasına karar verdi. Kurul kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nevşehir Derinkuyu'da 160 metrekarelik arsa satışa çıktı! 

Nevşehir Derinkuyu Belediyesi, Derinkuyu'da yer alan 160 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Nevşehir Derinkuyu'daki arsanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

Nevşehir Avanos'ta konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! Kapadokya'da Kasım fırsatı! 

Nevşehir Çalış Belediyesi, Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Dicle Caddesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Nevşehir Avanos'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

Nevşehir Derinkuyu'da 2 arsa satılıyor! Belediyeden satılık arsa fırsatı! 

Nevşehir Derinkuyu Belediyesi, Nevşehir ili, Derinkuyu ilçesi, Baş Mahallesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Nevşehir Derinkuyu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Nevşehir'de 52 bin 416 metrekarelik arsa satılacak!

Nevşehir İli Derinkuyu Belediye Başkanlığı, Nevşehir Derinkuyu'da yer alan 52 bin 4165 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Nevşehir 2023 projesiyle 170 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesiyle 170 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu proje yarın 15:30'da ihaleye çıkacak.

Nevşehir'de KDV'den muaf 51 adet iş yeri ve 1 adet arsa satılıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Nevşehir ili Gülşehir Belediyesi, Nevşehir ili, Gülşehir ilçesi, Karavezir Mahallesi'nde yer alan 51 adet iş yeri ile Çayır Mahallesi'ndeki 1 adet arsayı satıyor. İşte satışla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Nevşehir'deki 24 arsayı satışa sundu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Nevşehir Kozaklı'da yer alan 24 adet turizm tesis arsası satışa sunuldu.

TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor...

TOKİ Nevşehir Kozaklı ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Kozaklı'da 274 yeni konut inşa edecek.

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi 26 Kasım'da!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 26 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir Kozaklı 168 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Kozaklı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 168 Adet Konut , 1 Adet 3 DükkanlıTicaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Nevşehir Avla Dağı Haberi

Nevşehir Avla Dağı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun Avla Dağı ve çevresiyle ilgili kararı, bugün (3 Aralık 2014 Çarşamba) tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte o karar;


NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI

KORUMA BÖLGE KURULU

KARAR


Dosya No                  : K.G.1                                                                  Toplantı Yeri

Toplantı Tarihi           : 16-17-18/10/2014-81                                          NEVŞEHİR

Karar Tarihi ve No     : 17/10/2014-1267


"Kapadokya Bölgesi’nde birden fazla koruma...