05 / 05 / 2024

Nevşehirde kaç ruhsat verildi

Nevşehirde kaç ruhsat verildi

Nevşehir Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü verilerine göre, Nevşehir'de bu yılın 9 aylık bölümünde 137 konut ve işyeri için inşaat yapı ruhsatı verildiği belirtildi.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Geçtiğimiz aylarda, Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektöründe fahiş fiyat artışlarını gördüklerini belirterek, önlem alınacağını açıklamıştı. Peki beton fiyatları düştü mü? Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

Sayıştay'dan son dakika açıklaması: Binlerce bina ve köprü uygunsuz yapılmış! Hangi ilde kaç bina riskli?

Pek çok şehirde can ve mal kaybına neden olan taşkınlarla ilgili Sayıştay tarafından önemli veriler aktarıldı. Peki hangi ilde kaç bina riskli? İşte Sayıştay tarafından açıklanan o rakamlar..

Kaçak prefabrik ev yapmanın cezası ne kadar?

Kolay kullanımından dolayı tercih edilen bütün prefabrik yapılar için ruhsat izni alınması gerekiyor. Aksi durumda kaçak yapı olan prefabrik evler için ceza kesiliyor.

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

Hakmar’da Ace çamaşır suyu 64,95 TL’ye, Papia tuvalet kağıdı 86,95 TL’ye, Bingo matik 169,95 TL’ye düştü!

Türkiye’de birçok şehirde şubesi bulunan Hakmar, yeni indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre Ace çamaşır suyu 64,95 TL’ye, Papia tuvalet kağıdı 86,95 TL’ye, Bingo matik 169,95 TL’ye düştü. İşte Hakmar 24 Ağustos 2023 Perşembe fiyat listesi...

Motorine bu gece tam bu kadar zam gelecek! Araç sahiplerine kötü haber! Resmen açıklandı! 

Motorin fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olacak şekilde zam yapılacak. Peki son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatları hangi şehirde kaç TL oldu? İşte 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 41 şehirde personel! Lise, ön lisans ve lisans mezunları aman dikkat! Bu tarihi kaçırmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 41 şehirde personel... Lise, ön lisans ve lisans mezunları aman dikkat... Bu tarihi kaçırmayın...

Akaryakıt fiyatlarında son dakika şoku! Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? 

Henüz benzin, motorin ve LPG'de yeni bir indirim ya da zam haberi verilmedi. Peki akaryakıt fiyatları hangi şehirde kaç lira oldu? İşte Opet, PO, Total, BP, Shell 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarında son dakika! Benzin, motorin, LPG litre fiyatı hangi şehirde kaç TL? Sürücüler dikkat! 

Milyonlarca sürücü son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatlarının hangi ilde kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum ne oldu? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Yıkıma neden olan depremler Türkiye’de imar affıyla yapı kayıt belgesi alan binaların depreme dayanıklı olup olmadığını bir defa daha gündeme getirdi. İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı! İşte yeni yapılacak konut sayısı ve inşaatların başlama tarihi!

Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD İl Koordinasyon Merkezi’nde çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, deprem bölgesinde hangi şehirde kaç konut inşa edileceğini de tek tek açıkladı.

Nevşehirde kaç ruhsat verildi Haberi

Nevşehirde kaç ruhsat verildi

Nevşehir'de bu yılın 9 aylık bölümünde 137 konut ve işyeri için inşaat yapı ruhsatı verildiği belirtildi. 


Bu süreçte de 130 konut ve işyeri için de halk arasında oturum belgesi olarak da isimlendirilen yapı kullanma ruhsatı verildi. Nevşehir Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü verilerine göre, Nevşehir'de bu yılın Ocak- Eylül döneminde, Nevşehir'in farklı merkezlerinde imar planına uygun bir konumda konut ve işyeri oluşturma amacına yönelik inşaat yapmak amacıyla başvuruda bulunan 137 inşaat sahibine, inşaat yapı ruhsatı verildi. Öte yandan Nevşehir Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü'nce, inşaatların gerek mimari ve gerekse statik planlarına uygun bir şekilde yapılıp yapılmadığının belirlendiği ve halk arasında "Oturum Belgesi" adı ile anılan yapı kullanma ruhsatı için ise 130 yapı kullanma ruhsatı verildi. 


Kapadokya Muşkara...