01 / 05 / 2024

nevzat doğan gençlik merkezleri

nevzat doğan gençlik merkezleri

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST’te müjdeyi verdi! Aile ve Gençlik Bankası kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST'te gençlerle bir araya geldi. TEKNOFEST gençlerinin Türkiye'nin müreffeh ve parlak geleceği olduğunu söyleyen Erdoğan," Gençlerimize olan sözlerimizi bir bir tutuyoruz. Aile ve Gençlik Bankası’na ilişkin kanun teklifini TBMM’ye sunacağız" dedi.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Ahlat Gençlik Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı. Açılış törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

İBB’nin Bahçelievler'deki gençlik merkezi Diyanet Vakfı'na devredildi!

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Nevzat Doğan'dan müteahhitlere teşekkür belgesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmitli müteahhitlere teşekkür belgesi verdi.

Nevzat Doğan imar kanununun mutfağında görev yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın oluşturduğu çalışma grubunda görevlendirildi.

Halk Yatırım, Gençlik Festivali'nde gayrimenkul sertifikası dağıtıyor!

İBB tarafından düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’nde yer alan Halk Yatırım, Borsa İstanbul iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında yeni yatırım hesabı açan gençlere çekilişle gayrimenkul sertifikası hediye ediyor...

Mimarlar Odası'ndan Nevzat Doğan'a ziyaret!

Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Dilger, Oya Kaya ve Gülşah Toprak Poyraz, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

Nevzat Doğan, Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı.

İzmit Belediyesi'nden 2 yeni gençlik merkezi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan 2 gençlik merkezinin inşaatı tamamlandı.

nevzat doğan gençlik merkezleri Haberi

nevzat doğan gençlik merkezleri

İzmit Belediyesi tarafından 10 seneden beri düzenli olarak sürdürülen mahalle inceleme gezileri sürüyor. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, haftanın iki günü gerçekleştirilen mahalle inceleme gezisi Alikahya Fatih Mahallesi’nde yapıldı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımıyla yapılan inceleme gezisine Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri ile mahalle muhtarı Yaşar Keleş de katıldı. 

CADDE SOKAKLAR GEZİLDİ

Cadde ve sokakları tek tek dolaşan, vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Nevzat Doğan “10 yıldır olduğu gibi yeni yılda da mahalle gezilerimize ara vermeden devam ediyoruz. Göreve geldikten sonra Alikahya bölgesine çok hizmet ettik. Yollar, parklar başta olmak üzere yapılan hizmetlerle vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırdık. Şehrimizin en büyük kapalı pazarlarından birini bu mahallemizde yaptık. Yaptığımız yeni parkalarla,  üst yapı ve benzer çalışmalarla Fatih mahallemiz çok daha...