02 / 05 / 2024

new holland bahçe

new holland bahçe

New Holland T3B serisi, bahçe tarımı ile uğraşan çiftçiler için ideal ölçüler, yüksek güç, maksimum tork, özellikli vites ve kuyruk mili gibi özellikleriyle cezbediyor. Fiyat performans açısından çiftçilerin vazgeçilmezi olmaya aday T3B’nin Eylül ayı fiyatı ise şu şekilde.

Çiftçinin vazgeçilmezi kaç lira oldu? New Holland modelleri 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Hepsi yerli üretim olan New Holland modelleri çiftçinin yanında olmaya devam ediyor. Tarladan bahçeye, hayvan yetiştiriciliğinden hemen her türlü konuda tarımın vazgeçilmezi olan traktörlerin Ekim ayı fiyatları da belli oldu.

New Holland bahçe traktörleri bir ayda ne kadar zamlandı? İşte 8 Ekim 2022 New Holland fiyat listesi

New Holland Ekim ayı fiyat listesini açıkladı. Özellikle tarla traktörlerinde yaklaşık 60 bin liraya kadar artışlar gözlendi. Peki bahçe traktörlerinin fiyatları ne oldu. İşte New Holland TD4.100F özellikleri ve fiyat listesi.

New Holland T3B serisi bahçe tarımının vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

New Holland T3B serisi, bahçe tarımı ile uğraşan çiftçiler için ideal ölçüler, yüksek güç, maksimum tork, özellikli vites ve kuyruk mili gibi özellikleriyle cezbediyor. Fiyat performans açısından çiftçilerin vazgeçilmezi olmaya aday T3B’nin Eylül ayı fiyatı ise şu şekilde.

Özyurtlar New Bahçeşehir'de lansman özel fiyat ve avantajlı ödemelerle!

Lansman özel fiyat ve avantajların devam ettiği Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

New Bahçeşehir'de 24 ay 0 faizle! Lansmana özel avantajlarla!

Lansman özel fiyat ve avantajların devam ettiği New Bahçeşehir projesinde yer alan daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Özyurtlar New Bahçeşehir'de 299 bin TL'ye 2+1 ev!

Özyurtlar İnşaat yeni projesi NEW Bahçeşehir'i satışa çıkardı. Bahçeşehir'in merkezinde inşa edilen proje, 21 katlı tek bloktan ve 98 daireden oluşuyor. Projede, 6 adet de dükkan bulunuyor..

Özyurtlar New Bahçeşehir'de 24 ay 0 faiz!

Kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu, sauna, duş alanları, cafe ve spor salonu gibi sosyal yaşam alanlarının bulunduğu New Bahçeşehir projesinde 120 ay banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor ya da 24 ay faizsiz taksitlendirme uygulanıyor...

New Bahçeşehir'in www.newbahcesehir.com web sitesi açıldı!

New Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yer alan proje toplam 98 adet daireden oluşuyor.

Özyurtlar New Bahçeşehir'de lansman özel avantajlarla! 24 ay 0 faizle!

24 ay faizsiz vadelendirme seçeneği sunulan Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde lansman dönemine özel avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleri uygulanıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Bahçeşehir New Özyurtlar satış ofisi!

Bahçeşehir New Özyurtlar satış ofisi telefon numarası 0850 460 27 27 olarak belirlendi. İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yer alan projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

New Özyurtlar Bahçeşehir adres bilgileri!

New Özyurtlar Bahçeşehir adres bilgilerine göre proje İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yer alıyor. 98 adet daireden oluşan proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika kadar uzaklıkta yükseliyor.

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım!

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım bilgilerine göre proje 5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika,Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika mesafede bulunuyor.

New Bahçeşehir 24 aya sıfır faiz kampanyası yoğun ilgi görüyor!

Özyurtlar NEW Bahçeşehir projesini satışa sundu. Bahçeşehir’in merkezinde inşa edilen proje 21 katlı tek bloktan ve 98 daireden oluşuyor. NEW Bahçeşehir’de, lansmana özel 24 aya sıfır faiz kampanyası uygulanıyor

new holland bahçe Haberi

new holland bahçe

New Holland'dan muhteşem bir makine! New Holland T3B serisi 55 beygir ile 75 HP arasında güç üreten common-rail yakıt enjeksiyon sistemi bulunduran yerli Faz 3b motoru 341 Nm maksimum torka ulaşabiliyor. Son teknoloji yerli üretim motor ile birlikte yeni T3B serisi traktörler üstün transmisyon, hidrolik ve kuyruk mili donanımlarıyla da cezbediyor. Ölçüler anlamında ise bahçe tarımına bambaşka bir bakış açısı getiren New Holland T3B serisi profesyonel bahçe yetiştiricilerin bir numaralı favori traktör adayı olmaya hazır görünüyor.

Yeni motoru kadar TB3 serisinin transmisyonu da göz dolduruyor. Tek çeker modellerinde 8 ileri 8 geri 30 km ilerleme hızına ulaşan transmisyon sunulurken çift çeker modellerinde ise 12 ileri 12 geri ve 40 kilometre maksimum hıza ulaşabiliyor. Dal parçalama gibi düşük hız...