06 / 07 / 2024

Neyzen Yapı gelişecek

Neyzen Yapı gelişecek

Dekoratif ev aksesuarlarından mobilyaya, aydınlatmadan boyaya 20 bin farklı kategoride ürünün yer aldığı Neyzen Yapı Market zincirleri, hızla büyümeye devam ediyor. Toplam 3 şubesi bulunuyor.

Barınma sorununa yeni öneri: Konutu kiralamak için yap, geliştir!

Kiralık ve satılık konut fiyatlarında yaşanan fiyat artışları barınma sorununu gündeme getirdi. Konut sorunu için yeni bir öneri gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi Eylül'de açılıyor!

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin Eylül'de açılacağını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu “İstanbul’un hem haberleşme altyapısı gelişecek hem de görüntü kirliliği bitecek'' dedi.

Global Investment Yapı Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Investment Yapı Geliştirme Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Sultan Güçlü tarafından kuruldu.

Proproje İnşaat Yapı Geliştirme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proproje İnşaat Yapı Geliştirme Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Çakır tarafından kuruldu.

Kovancı Yapı Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kovancı Yapı Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Silivri 4 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Türkiye'de start up girişimleri gelişecek!

2018 yılında Türkiye'deki girişimlere yapılan yatırım miktarı 58,6 milyon dolar oldu.Ülkede start up ekosisteminin geleceğine dair 2018'de umut veren çıkışlar gerçekleşti. Uzmanlar, Türkiye’nin önünde fırsatlarla dolu uzun bir yol olduğu görüşünde hemfikir.

Muhittin Böcek: Kırsala imar planı gelecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'nın planlı bir kent olacağını dile getirerek, "Kırsala imar gelecek, sosyal hayat gelişecek" dedi.

Mehmet Özhaseki: Ankara'nın planlarını ben hazırladım!

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Ankara'nın planlarını ben hazırladım. Ankara nereye gelişecek, konutlar ve iş merkezleri nerede olacak, bağlantı nasıl sağlanacak, ilçelerde neler yapılacak diye tek tek çalışarak imza atmış tek kardeşiniz benim" dedi...

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Konut sektörü gelişecek! Stoklar eriyecek!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü ve İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, TUİK 2018 yılı konut satış verilerini değerlendirdi.

İstmarina AVM 28 Mart'ta açılacak!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı ortaklığı ile İstanbul Anadolu yakasının yeni çekim merkezi Kartal’da hayata geçirilen Dünya’nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina projesinin önemli bir parçasını oluşturan İstmarina AVM açılış için gün sayıyor.

İstmarina AVM basın lansmanı 27 Mart'ta!

Dünya’nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina projesinin önemli bir parçasını oluşturan İSTMARİNA AVM basına lanse edilmek için hazırlanıyor. 

Lens Yapı Geliştirme Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lens Yapı Geliştirme Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Yaşar Aydın ve Mehmet Gür ortaklığında kuruldu. 

Neyzen Yapı gelişecek Haberi

Neyzen Yapı gelişecek

Neyzen geçtiğimiz günlerde 2015 ajandasında yer alan stratejik büyüme hedeflerini açıkladı. İlk şubesi Esenyurt'ta  açılan Neyzen'in, şuanda Esenyurt, Bahçeşehir ve Nşehir Yapı Market  Mağazaları ile birlikte toplam 3 şubesi bulunuyor.  Önümüzdeki yıl Neyzen Yapı Market'in mağaza sayısının 10'a çıkarılması hedefleniyor.


TÜRKİYE'YE YAYILACAK 

Bunun için başta İstanbul olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanında  lokasyon bazlı pazarlama çalışmaları yapan şirketin  vizyonunda tüm Türkiye'yi Neyzen ile tanıştırmak bulunuyor. Yapı Marketleri Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Ozan Bük,   hedeflerinden bahsederken  "Sektördeki güçlü rakiplere  ve pazarın değişken yapısına rağmen Neyzen'in aldığı büyüme kararı başarısını kanıtladı. Çok yakında market  zincirlerimiz ile tüketicimize daha yakın olacağız"...