04 / 05 / 2024

NG Holding otel yatırımı

NG Holding otel yatırımı

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kemer NG Phaselis Bay Otel açıldı!

Kemer'de inşa edilen NG Phaselis Bay Otel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı...

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

Karadağ'da otel ve konut inşaatı alanlarında ciddi gelişmeler öngörüyoruz!

Karadağ ve Türkiye arasında önemli fırsatlar gördüğünü belirten Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Karadağ İş Konseyi Başkanı Naser Alim özellikle de turizm, tarım ile otel ve konut inşaatı alanlarında ciddi gelişmeler öngördüklerini dile getirdi.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

NG zincirinden iki yeni otel!

NG Hotels'in Yönetim Kurulu Başkanı Gür, "NG Sapanca Club'ı 2020'nin ilk çeyreğinde hizmete açmayı hedefliyoruz. NG Phaselis Bay olarak isimlendirdiğimiz otelimiz olağanüstü bir koya sahip. Bu otel de 2021'de hizmete girecek" diyor...

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

Londra'da arsasını satıp borçlarını ödeyebilecek firmalar konkordato ilan ediyor!

NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, artan konkordato ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Güral, ''Londra'daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek olanlar bile konkordato ilan ediyor'' diye konuştu.

NG Holding'ten 250 milyon liralık yeni otel yatırımı!

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

NG Holding otel yatırımı Haberi

NG Holding otel yatırımı

57 yıllık sanayici NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, son dönemde artan konkordato ilanlarına "Konkordato modası var. Bunların 10'da 9'unu samimi bulmuyorum. Aralarında yakından tanıdıklarım var. Londra'daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek durumda olanlar bile bunu yapmayıp konkordato ilan ediyor" sözleriyle sert tepki gösteriyor. Yurtdışına sermaye kaçıranlara "Bunlar vatana ihanet eden kesim" diyerek yüklenen Güral, "Benim yurtdışında 1 liram yok. Varımı yoğumu ülkeme yatırdım" diyor. 

Sabah Gazetesi, Kandilli'deki evlerinde bir araya geldiğimiz Nafi Güral'la mevcut ekonomik durumu, oğlu Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'la ise grubun yatırım planları ve hedeflerini konuştu...

Bu yıl yaşanan kur saldırısı sizi nasıl etkiledi?

57 yıldır çalışan biri olarak öyle şeyler gördüm ve yaşadım ki... Üretim için elektrik, ürettiğimiz malları taşımak için kamyonlar mazot bulamıyordu. O kadar...