15 / 05 / 2024

NG Hotels Mükemmellik Sertifikası

NG Hotels Mükemmellik Sertifikası

Türkiye’nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından bu yıl iki Mükemmellik Sertifikası’na birden layık görülerek önemli bir başarıya imza attı.

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

Kiracılara müjde! Kira artış oranı yavaşlayacak!

Ev fiyatlarında yaşanan düşüşün kira fiyatlarındaki düşüşü de etkilediğini ifade eden Akçam, “Öngörümüz kira artış oranı gittikçe yavaşlayacaktır” dedi.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

ING’den ayın müjdesi geldi! ING şanslı müşterilerine para yatıracak!

Akaryakıttan gıdaya, teknolojiden tatile kadar birçok sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen ING yine gıda sektörüne yönelik bir kampanya hazırladı. ING, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 240 TL bonus hediye edeceğini açıkladı.

ING Bank müşterilerinin acil öğrenmesi gereken bir şey

ING Bank da diğer bankalar gibi müşterilerinin mutlaka öğrenmesi gereken bir kampanyayı devreye soktu. ING Bank tarafından market harcamalarında ciddi tutarda bir indirim yapılacak. İşte detaylar...

ING Bank müşterileri dikkat. Uyarı size yapıldı, bakmak önemli

ING Bank'tan borç kapama kredi hakkında açıklama gerçekleştirildi. Banka tarafından hazırlanan paketle birlikte borcu olan vatandaşlar borcunu kapatabilecek.

ING bank kesenin ağzını açtı. ING Bank müşterileri acil baksın

Bankalardaki kredi hareketliliği devam ediyor. Kesenin ağzını açan son banka ING Bank oldu. Banka tarafından 50 bin TL kredi verilecek. İşte detaylar.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

ING’den müjde! 1 Kasım’a kadar başvurana 300 TL kazanma fırsatı!

Yenilikçi banka ING, birikimlerinizi yatırıma dönüştürmeniz için yeni bir kampanya düzenledi. 1 Kasım’a kadar başvuran herkes bu kampanyadan faydalanabilecek. İşte detaylar…

ING’den müjdeli haber geldi! İlk kez ING’li olanlar kazanacak!

Yenilikçi banka ING, resmi internet sitesinden yeni kampanyasını duyurdu. Açıklanan bu yeni kampanyayla ilk kez ING’li olanlar kazanacak. İşte detaylar…

İlk kez ING’li olacaklara özel kampanya! İNG’den yüzde 0,99 faizle kredi imkanı…

İNG Bank’tan ilk kez İNG Bank müşterisi olacak vatandaşlara müjde! Hemen şimdi İNG Bank’lı olan bütün müşteriler bu fırsattan yararlanacak. İşte İlk kez ING Bank müşterisi olacaklara özel kampanya için acele edin. İşte Turuncu Ekstra’lılara özel kampanya detayları…

ING'den müjde! Anne ve babalar bu kampanyayı kaçırmayın! Başvurana anında hediye!

ING flaş bir açıklama yaptı. ING  tarafından yapılan açıklamada yeni bir kampanya duyuruldu. Üstelik bu kampanyadan sadece emekliler değil herkes faydalanacak. İşte ayrıntılar...

Dolar kahini Selçuk Geçer, dolarda 30 TL ve 70 TL için tarih verdi!

Dolar için ağustos ayının sonu için beklentisini açıklayan Geçer, "Ağustos sonu eylül başı itibari ile benim öngörüm 20 liranın üstünde bir dolar kuru tutabilirler” cümlelerini kullandı.

NG Hotels Mükemmellik Sertifikası Haberi

NG Hotels Mükemmellik Sertifikası

Türkiye’nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından bu yıl iki Mükemmellik Sertifikası’na birden layık görülerek önemli bir başarıya imza attı. Geçen yıl da bu prestijli ödülün sahibi olan NG Sapanca Wellness & Convention ile NG Afyon Wellnes & Convention, sadece farklı, sıra dışı ve kusursuz hizmet sunabilen otellere verilen 2014 Mükemmellik Sertifikası'nın sahibi oldu.


Türk turizmine yepyeni bir hizmet anlayışı kazandırmak amacıyla yola çıkan NG Hotels, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından bu yıl iki Mükemmellik Sertifikası’na birden layık görüldü. Bu prestijli ödülü iki yıldır üst üste kazanan NG Sapanca Wellness & Convention ile NG Afyon Wellnes & Convention’a verilen 2014 Mükemmelik Sertifikası, NG Hotels’in kusursuz hizmet kalitesini bir kez daha tescilledi.


Dünyada...