06 / 05 / 2024

ng style yönetim kurulu başkanı nazlı gürer aldıkaçtı

ng style yönetim kurulu başkanı nazlı gürer aldıkaçtı

NG Style Yönetim Kurulu Başkanı Nazlı Gürer Aldıkaçtı: e-ticaretin gelişmesi, kullanıcıların internete adapte oluşu ve mobil ticaretin yükselmesiyle birlikte perakende sektörü artık çok farklı bir döneme girmiş oldu." dedi...

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Yılmaz, Osman Çalışkan ve Yunus Şentürk ortaklığında kuruldu.

2023 merkezi yönetim bütçesi belli oldu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ni duyurdu. 2023 bütçesinde giderler 4,47 trilyon lira, gelirler 3,81 trilyon lira, bütçe açığının GSYH'ye oranı yüzde 3,5 şeklinde öngörüldü.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Uzmanlardan ve siyasetçilerden 'yerel yönetim yasası' yorumu!

Yerel yönetim yasa taslağı yönetimden imara ulaşımdan mimariye kadar bir çok değişikliği öngörüyor. Yeni yasa taslağını, uzmanlar ve siyasetçiler yorumladı. İşte o haber...

Yerel yönetim yasası değişiyor!

AKP'nin hazırladığı yerel yönetim yasa taslağı yönetimden imara ulaşımdan mimariye kadar bir çok değişikliği öngörüyor.

Moss Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moss Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Akman tarafından kuruldu. 

Business Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Business Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Kısacık ve Erdinç Güngör ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sancak Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sancak Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Esenyurt'ta Mehmet Güngör ve Cumhuriyet Aksu tarafından kuruldu.

Proma Yönetim Danışmanlık ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Proma Yönetim Danışmanlık ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi, Güngör Dalkılıç ve Coşkun Şit ortaklığıyla 30 Mayıs'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi'nde kuruldu.

Kıng Style Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıng Style Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Tanya İşeri ve Ayne Sahetdurdyyeva ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Küçükbakkalköy, Dudullu Cadesi'nde kuruldu.

Ali Rıza Tüzüngüven Berkosan Yalıtım kurumsal yönetim komitesi üyesi oldu!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Tiacret. A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Rıza Tüzüngüven Berkosan Yalıtım kurumsal yönetim komitesi üyesi oldu.

NG Style Zorlu Center'a sınırlı sayıda özel tasarım ürünlerle girdi!

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; NG Style Yönetim Kurulu Başkanı Nazlı Gürer Aldıkaçtı, Zorlu AVM'ye sınırlı sayıda özel tasarım ürünlerinden oluşan NG Limited adını verdikleri koleksiyonla girdiklerini belirtti...

ng style yönetim kurulu başkanı nazlı gürer aldıkaçtı Haberi

ng style yönetim kurulu başkanı nazlı gürer aldıkaçtı
Hızla büyüyen ve geliş perakende sektöründe farklı bir döneme girildiğini söyleyen Nazlı Gürer Aldıkaçtı, " Bu büyüme ile birlikte, uluslararası bir çok büyük firma, Türkiye pazarında aktif olarak yerini aldı. Ulusal ve yerel firmalar ise yenilenerek büyümeye devam ediyor." dedi. Bunların yanı sıra internet kullanımının da artması ile e-ticaretin geliştiğinin altını çizen Aldıkaçtı; "Mobil ticaretin yükselmesi, kullanıcıların internete adapte olmalarıyla, perakende sektörü çok farklı bir döneme girdi" şeklinde konuştu....