06 / 05 / 2024

Nidakule Göztepe son durum

Nidakule Göztepe son durum

Gayrimenkul danışmanlığını JLL Türkiye’nin yaptığı Nidakule Göztepe, kısa sürede yüzde 81 doluluk oranına ulaştı. Son olarak Evyap, Aviva ve Filoturk kiralamalarının gerçekleştirildiği Nidakule Göztepe projesi büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı 2022'nin sonunda açılıyor!

İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ile ilgili açıklamalar yaptı. Metro hattında gelinen son noktaları paylaşmak amacıyla bir basın turu düzenleyen Alpkökin, metroyu 2022'nin sonuna yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Ümraniye-Göztepe Metro Hattı'nın inşaatında son durum ne?

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın yapım çalışmaları devam ediyor. Hattın 2022'nin ortalarında hizmete alınması planlanıyor...

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda son durum ne?

44 bin yolcu kapasiteli Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda çalışmalar durma noktasına geldi. 13 kilometre uzunluğundaki hattın 2020 yılında açılması planlanıyordu.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı inşaatında son durum!

13 kilometre uzunluğundaki Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'ndaki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Hat 2 milyar 376 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.

Uzunal Tau Yapı'nın Göztepe ve Erenköy projelerinde son daireler!

Türkiye’deki yapı sektörünün önemli oyuncularından Uzunal Tau Yapı’nın Göztepe’deki “Yonca” ve Erenköy’deki “Tezer” projeleri, 5 yıl garanti ayrıcalığı ve Uzunal Tau Yapı güvencesiyle, huzurlu bir yaşam alanı arayan sahiplerini bekliyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Toplam 11 istasyonun yer aldığı Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı projesinin ilk durağı Göztepe 60.Yıl Parkı son durağı ise Kazım Karabekir istasyonu olacak.

İzmir Göztepe Stadı'nda son durum!

Başbakan Yıldırım’ın, Göztepe Başkanı Sepil ile yaptığı görüşmede, Gürsel Aksel’in yerine yapılacak 20 bin kişi kapasiteli stada onay vermesi camiada sevinçle karşılandı. Stad projesi önümüzdeki günlerde tekrardan ihaleye çıkacak.

Göztepe Devlet Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Göztepe SSK Hastanesi inşaatı sırasında cadde ile hastane arasında bırakılması gereken mesafenin daraltıldığı ortaya çıktı. Hastanenin ihalesini Taş Yapı üstleniyor.

Pırlanta Göztepe'nin son etabında yüzde 10 indirim!

Pırlanta Göztepe'nin son etabı satışa sunuldu. 446 konut ve 34 mağazadan oluşan projede, lansmana özel metrekare satış fiyatı 7 bin TL ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinin lansmanı 4 Aralık'ta!

Erkan İnşaat, hayata geçirdiği Pırlanta serisinin son halkası olan Pırlanta Göztepe projesinin lansmanını, Best Of Göztepe konseptiyle 04 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nden Göztepe'de satılık daire!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi, Kadıköy Göztepe Mahallesi'nde bulunan daireyi satışa çıkardı. Söz konusu dairenin son teklif verme tarihi 8 Temmuz 2015 olarak belirlendi.

Nidakule Göztepe son durum Haberi

Nidakule Göztepe son durum


Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve JLL Türkiye’nin danışmanlığını yaptığı Nidakule Göztepe projesi büyük ilgi görmeye devam ediyor. A Plus ofis kriterlerine uygun olarak geliştirilen ve ticari gayrimenkul alanında profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye danışmanlığıyla kiralamalarında önemli bir ivme kazanan proje, bu güne kadar yüzde 81 doluluk oranına ulaştı.


Alanında uzman ekibi, yerel, küresel bilgi birikimi ve yaptığı araştırmalarla ofis pazarının nabzını tuttuklarını belirten JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “Ülkemizde ofis pazarı son 10 yıldır hızla büyüyor ve büyümeye de devam edecek. Bu hızlı devinim çerçevesinde nitelikli projeler hayatlarını sürdürebilecek ve yoğun rekabet ortamının yaşandığı piyasada doğru stratejik adımlar atan projeler adından söz ettirmeye devam edecek. Bu doğrultuda JLL Türkiye olarak bu denli önemli bir proje olan Nidakule Göztepe’de...