01 / 05 / 2024

Niğde-Ankara Otoyolu

Niğde-Ankara Otoyolu

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde-Ankara Otoyolu'nun yapım sürecini Bakan Arslan'a sordu..

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

İstanbul-Ankara arasına 200 kilometrelik ve bir milyar euroluk ‘Akyazı-Ankara Otoyolu’ yapılacak!

Akyazı ile Ankara arasında faaliyette olan, Bolu Tüneli’nin de içinde olduğu otoyola, kardeş otoyol geliyor. Maliyetinin bir milyar euro olacağı hesaplanan ve 200 kilometre uzunluğunda olacak Akyazı - Ankara Otoyolu, gidiş geliş üçer şeritli olarak tasarlandı.

Ankara-Niğde Otoyolu TBMM gündeminde!

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Yap-İşlet-Devret modeliyle ERG şirketi tarafından inşa edilen Ankara-Niğde Otoyolu’nu TBMM’ye taşıyarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi hazırlandı.

Ankara-Niğde Otoyolu ile yılda ne kadar tasarruf edilecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde bu otoyol ile yıllık 1 milyar 628 milyon TL tasarruf sağlanacağını belirtmişti.

Niğde-Ankara Otoyolu hizmete açıldı! 

Niğde-Ankara Otoyolu'nun ikinci kesim açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı katılımıyla hizmete açıldı. 

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamı hizmete açılıyor!

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından birinci ve üçüncü kesimleri hizmete açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun bu defa 113 kilometrelik otoyol ve 39 kilometrelik bağlantı yollarından oluşan ikinci kesimi de hizmet verecek.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi yarın açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla birinci ve üçüncü kesimleri 4 Eylül'de törenle açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun, ikinci kesimi de yarın hizmete açılacak.

Ankara-Niğde Otoyolu'ndan Kayseri'ye bağlantı yapılması önerisi TBMM'de!

Ankara-Niğde Otoyolu'ndan Kayseri'ye bağlantı yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi ne zaman açılacak?

Ankara-Niğde Otoyolu’nun 105 kilometrelik Ankara-Acıkuyu Kavşağı arası Vinci kesimi ile 57 kilometrelik Alayhan Kavşağı-Gölcük Kavşağı arasındaki 3’üncü kesimi hizmete açıldı. Otoyol tamamlandığında Ankara-Niğde arası 2 saat 22 dakikaya inecek...

Ankara-Niğde Otoyolu 2. kesimi 29 Ekim'de tamamlanacak!

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Niğde'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun 2. kesimini 150 kilometre olarak 29 Ekim tarihinde açmayı planladıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara-Niğde Otoyolu paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu'nun birinci ve üçüncü kesimlerinin hizmete açıldığını söyledi ve "Yol medeniyettir anlayışıyla ülkemize ulaşımda çağ atlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Ankara-Niğde Otoyolu hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘akıllı’ sistemlerle donatılan Ankara-Niğde Otoyolu’nun 178 kilometrelik kesimini düzenlenen törenle hizmete açtı.

Niğde-Ankara Otoyolu Haberi

Niğde-Ankara Otoyolu



Niğde-Ankara Otoyolu'nun yapım süreci meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı.


Sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a ileten Gürer "Niğde-Ankara otoyolu ihale edilmişti. Yol yapım çalışmalarına hangi tarihte başlanacaktr?" diye...